13 combinații simple pentru doamnele de după 50 de ani, care vă vor transforma complet look-ul

Moda actuală neagă stereotipurile de vârstă.

Dacă acum 10 ani femeilor de după 50 de ani li se recomanda să poarte doar ținute clasice, acum sunt încurajate să nu se limiteze exclusiv la combinații clasice, ci să aleagă ținute îndrăznețe și originale.

Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să fiți mereu stilate.

Piele și textile.

Îmbrăcămintea din piele este în tendințe și nu este vorba doar despre geci, pe care multe persoane le au. Completați-vă garderoba cu pantaloni, fuste sau chiar cămăși din piele.

Articolele din piele pot fi combinate cu diferite texturi. De exemplu, pantalonii din piele arată grozav cu un pulover tricotat și sacou din tweed. Acest ansamblu elegant poate fi completat cu cizme.

O fustă plisată din piele arată minunat cu un top alb simplu și o jachetă cu mânecă scurtă.

Contrastul texturilor.

Puteți crea o combinație originală de texturi nu numai cu utilizarea hainelor din piele, dar și cu stofe din satin și crepon sau țesături și tricotaje. Aceste ansambluri, într-o singură culoare, arată impresionant.

Accente luminoase.

Cea mai simplă imagine va deveni mult mai interesantă, dacă o completați cu pantof sau geantă colorată, o eșarfă, o curea sau bijuterii. Atunci când alegeți un accesoriu, nu uitați că acesta va atrage atenția asupra zonei date, așa că nu trebuie să purtați o curea colorată, dacă nu doriți să scoateți talia în evidență.

Culoarea roz.

Este timpul să uităm de stereotipul precum că rozul este potrivit doar pentru domnițe. Puteți purta roz oricând, principalul lucru este să alegeți corect nuanțele. Majoritatea femeilor aleg nuanțe discrete de roz-bej, roz deschis, dar nu ezitați să alegeți și nuanțe mai aprinse, care vi se potrivesc tipului de culoare.

Deci, dacă tipul Dumneavoastră de culoare este rece, atunci ar trebui să acordați atenție nuanțelor de purpuriu, violet-roz, liliac-roz. Femeile cu un tip de culoare caldă ar trebui să aleagă nuanțe de căpșuni, flamingo, roșu-roz, portocaliu-roz.

Pălării elegante.

Femeile moderne folosesc rareori pălării, deși acest accesoriu poate completa în mod eficient nu numai un look de iarnă, ci și unul de primăvară-vară. Pălăriile arată grozav nu numai cu paltoane, ci și cu rochii de vară.

Monocrom.

Aceste ținute arată foarte elegant, mai ales că puteți alege diferite nuanțe ale aceleiași culori sau adăuga tonuri neutre unei imagini monocrome – alb, gri, negru.

Cureaua.

Adăugarea unei curele vă va face ținuta mai expresivă. Puteți purta curea și cu sacou, palton sau bluză.

Combinații de imprimeuri.

Încercați să combinați două imprimeuri diferite într-un singur ansamblu. Există mai multe posibilități, dar cea mai ușoară este să combinați imprimeurile geometrice, care se potrivesc bine unul cu celălalt cât și cu alte modele.

Rochie și adidași.

O rochie feminină și o pereche de adidași formează împreună o ținută la modă.

Rochie sport și accesorii feminine.

Dar combinația „revers” este la fel de reușită: o rochie în stil sport și accesorii feminine – pantofi, geantă elegantă sau o eșarfă delicată.