13 case de o frumusețe rară, complet acoperite cu flori.

Fiecare dintre noi visează la o casă în care să ne trezim și să admirăm frumusețea incredibilă a naturii. Imaginați-vă că pe planetă există case învăluite de flori, frumusețea cărora vă taie respirația. Vă invităm într-o călătorie imaginară pentru a vizita cele mai frumoase case. Sunt pur și simplu extraordinare!

Imaginați-vă pentru un moment că una dintre aceste case vă aparține.

1. Cordoba.

Pe străzile orașului puteți admira abilitatea uimitoare a spaniolilor de a crea din flori un adevărat colț de rai. Priviți această casă frumos decorată cu ghivece de flori.

2. Belgia, Bruxelles

Această casă albă, seamănă cu un conac înconjurat nu doar de arbuști decorativi tunși, gazon verde și frumos, dar și de uimitoarele flori de fuchsia care impresionează prin colorit și aromă!

3. Cote d’Azur

Doar imaginați-vă că intrați în casă prin acest arc împodobit cu flori. Veți simți zilnic parfumul învăluitor al acestor flori.

4. Kitzbühel, Austria

O altă modalitate de a decora peretele exterior al unei locuințe este de a agăța ghivece cu flori: pur și simplu vor înfrumuseța aspectul locuinței dvs!

5. Nanning, China

O cascadă de flori? În China totul este posibil!

6. Insula grecească Mykonos

Culoarea fucsiei este în armonie cu albul caselor grecești. Se pare că se completează reciproc, este combinația perfectă, care impresionează prin culoare și parfum.

7. Londra

Londra este orașul care surprinde prin sobrietate, dar care ascunde locuințe de vis. Priviți această casă confortabilă în care verdele și albul îi dau un aer aristocratic.

8. Insula grecească Alonissos

Grecii sunt pur și simplu înnebuniți de frumos și de culori. Natura bogată și variată a acestei țări este minunată și surprinzătoare, încât mereu vă veți delecta privirea admirând-o.

9. Spania, Andaluzia

Spaniolii aleg să decoreze locuințele într-un stil original: ghivece suspendate cu flori pe pereții exteriori. Este un adevărat colț de rai!

10. Elveția, Grindelwald

Elveția este o țară magnifică și foarte frumoasă, verdele suculent și roșul infinit, sunt o combinație care îi dau un aer de prospețime și naturalețe.

11. Insula Santorini, Grecia

Casele de un alb imaculat se află în armonie cu cerul albastru și sunt completate perfect de culorile florilor așezate lângă uși și ferestre.

12. Spania, Granada

Spaniolii preferă să-și decoreze casele nu doar cu ghivece cu flori, dar și cu cascade de flori. Priviți ce frumusețe!

13. Boston

Statele Unite pot concura cu ușurință cu vechea Europă. O casă îmbrăcată în flori, este o adevărată minunăție!

Frumusețea naturii este cu adevărat surprinzătoare!