13 cazuri când vedetele și-au condimentat aspectul și au arătat grozav

După ce și-au găsit stilul, multe vedete se țin doar de el. În acest fel pot fi aproape sigure că fiecare imagine nouă va avea succes. Dar sunt și vedete cărora le place să experimenteze, să încalce regulile modei și să fie primele care încearcă noile tendințe.

Aceste vedete au ales ținute originale și au reușit să facă furori.

Cate Blanchett.

În septembrie 2022 Cate Blanchett a arătat fabulos la premiera filmului „Tar”. Actrița a purtat o salopetă de catifea neagră, din bustieră căreia păreau să răsară flori.  Ținuta neobișnuită a atras atenția publicului și a devenit una dintre cele mai discutate de pe covorul roșu al celei de-a 79-a ediții a Festivalului de Film de la Veneția.

Ann Hataway.

După ce și-a schimbat dramatic stilul Anne Hathaway a entuziasmat din nou publicul cu o alegere îndrăzneață. La premiera noului ei film „Armageddon Time” actrița a purtat o rochie argintie spectaculoasă brodată cu perle. Ținuta a fost completată de cizme înalte din același material și bijuterii care s-au asortat cu ținuta.

Jessica Biel.

Jessica Biel a atras atenția apărând la concertul de gală CHLA 2022 într-o rochie strălucitoare Giambattista Valli.

Ținuta a avut mai multe elemente decorative: franjuri, fundițe și strasuri.

Catherine Deneuve.

Catherine Deneuve a devenit vedeta de necontestat a show-ului Louis Vuitton primăvară-vară 2022. Actrița a purtat o rochie mini care a distrus unul dintre principalele tabuuri ale modei, potrivit căruia după o anumită vârstă femeile nu ar trebuie să poarte fuste scurte. Trebuie să menționăm faptul că actrița a arătat minunat.

Keith Hudson.

La premiera filmului „Glass Onion: A Knives Out Mystery” Kate Hudson a mers într-o rochie îndrăzneață Saint Laurent.

Jung Ho Young.

În 2022 starul „Squid Game” Jung Ho Young a purtat la Critics Choice Awards o ținută sofisticată din colecția de primăvară Louis Vuitton. Datorită construcției rigide, rochia semăna cu forma unui candelabru.

Emma Corrin.

În octombrie 2022 Emma Corrin, îndrăgită de public după serialul TV „The Crown”, a prezentat un nou film cu participarea sa, „My Cop”. Pentru premieră a ales o ținută originală. Rochia, cu un nod pe un umăr, a creat iluzia unei pungi de plastic cu un pește auriu plutind înăuntru.

Charlize Theron.

Pentru a vizita seara de gală a revistei ELLE Charlize Theron a preferat brandul Alaia. Actrița a pășit pe covorul roșu într-un total look roșu: o rochie cu guler asortată cu pantaloni de aceeași culoare. Un sacou negru și o pereche de sandale cu toc transparent au completat aspectul.

Cher.

Cher continuă să atragă atenția asupra sa. În toamna lui 2022 a dovedit încă o dată acest lucru la prezentarea mărcii Rick Owens când a purtat o ținută extravagantă.

Elle Fanning.

În 2021 Elle Fanning a purtat poate cel mai provocator look din cariera ei. Actrița a optat pentru o fustă maxi și top decorativ sub formă de zale decorat cu pietre. Accesoriile vedetei au fost tot din aur.

Tessa Thompson.

În timpul Festivalului de Film de la Veneția Tessa Thompson a uimit publicul cu o ținută Marc Jacobs extravagantă. Pantofii albi pe o platformă masivă au fost cireașa de pe tort.

Blake Lively.

Blake Lively acordă întotdeauna o atenție deosebită alegerii accesoriilor. În 2015 actrița a apărut la premiera filmului „The Age of Adaline” într-o rochie maxi și a completat ținuta cu un clutch în formă de pește.

Tilda Swinton.

Pentru premiera „The Grand Budapest Hotel” Tilda Swinton a ales un costum negru din două piese din colecția Couture Schiaparelli. Însă șlapii cu pene au atras toată atenția asupra lor.