13 bărbați pe care o tunsoare obișnuită i-a transformat în eroi de pe coperta revistelor!

Totuși, primăvara este perioada cea mai potrivită pentru schimbarea imaginii și a stilului – toată lumea dorește ceva nou și mai puțin obișnuit. Apropo, așa cred și bărbații – nu mai rău decât fetele pot surprinde cu transformările lor radicale. Din fericire, la capitolul tunsori pentru bărbați în sezonul 2019-2020, specialiștii au demonstrat o varietate de opțiuni pentru diferite lungimi și tipuri de păr.

Să știți că și pentru bărbați, tunsoarea este unul dintre principalele aspecte care definesc look-ul. Așadar, haideți să aruncăm o privire la cele mai interesante și cool tunsori la modă pentru bărbați, actuale în 2019-2020.

Drag cititor, echipa noastră a ales niște imagini de transformări uimitoare, cu tunsori pentru bărbați care demonstrează în mod clar cât de mult ne schimbă chiar și cea mai obișnuită tunsoare. Vă invităm să apreciați schimbarea impresionantă:

1.

2.

În plus, sunt demonstrate cele mai bune tunsori pentru bărbați, care pot fi efectuate în timp foarte scurt de decizie și în stil mai extravagant, cu un efect de zone rase sau alungire maximă.

3.

4.

Interesante sunt și tunsorile pentru bărbații cu părul ondulat, care sunt, de asemenea, uimitoare și îngrijite. Indiferent de ce stil purtați, costum clasic sau vestimentația sportivă, veți arăta perfect.

5.

6.

7.

Prin urmare, având în vedere alegerea tunsorii pentru bărbați, este important să se ia în considerație mai mulți factori: tipul de piele și părul, stilul de viață, ocupația și preferințele personale. Acești factori ar trebui să definească o tunsoare pe plac.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Cum credeți, cel mai des unui bărbat i se potrivește o tunsoare mai scurtă? Așteptăm comentariile cu drag.