13 actori și actrițe cărora regizorii le-au încredințat doar în roluri secundare, dar publicul este încântat de ei

Carisma și zâmbetul lui Christoph Waltz scot în prim plan personajele sale secundare. Chiar și persoanele cărora nu prea le este pe place „American Pie” au auzit de Jennifer Coolidge, mama lui Stifler. Iar fermecătorul Joe Pesci, tâlharul nefericit din „Singur acasă” este renumit pentru viclenia sa.

Rossy de Palma.

Actrița spaniolă Rossi de Palma și-a început cariera de actorie la sfârșitul anilor ’80 și a reușit să impresioneze publicul cu rolul său din filmul „Madame”.

Billy Zane.

Fanii lui Rose din Titanic nu l-au acceptat pe logodnicul său, interpretat de Billy Zane, însă trebuie să recunoaștem că actorul și-a interpretat rolul cu brio.

Jennifer Coolidge.

În filmografia lui Jennifer apare rolul manichiuristei din filmul „Legally Blonde”, iar Jennifer Coolidge este mama lui Stifler din comedia „American Pie”.

Dominic Monaghan.

Dominic Monaghan a devenit celebru după ce a jucat rolul lui Meriadoc Brandybuck în trilogia „Lord of the Rings”, au urmat ani de filmări pentru „Lost”, unde Dominic a interpretat rolul lui Charlie Pace, pentru care a fost nominalizat la Premiul Saturn pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Juliet Lewis.

La începutul carierei sale de actorie Juliette Lewis a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar.

J.K.Simmons.

JK Simmons este asociat cu personajul pe nume Jay Jonah Jameson, pe care l-a jucat în „Spider-Man”; actorul a apărut și în drama psihologică „Whiplash”, rolul dirijorului tiranic i-a adus actorului un premiu Oscar.

Joe Pesci.

Joe Pesci a câștigat un premiu Oscar pentru rolul său secundar în „The Goodfellas”, prin urmare actorul nu este doar inamicul lui Kevin din „Singur acasă”.

Christoph Waltz.

Rolurile lui Hans Landa din „Inglourious Basterds” și „Dr. King Schultz în vestul Django Unchained” i-au adus lui Christoph Waltz un premiu Oscar și un „Glob de Aur”.

Laurence Fishburne.

Actorul este asociat cu Morpheus din „Matrix”; rolurile lui Lawrence sunt destul de complexe și apreciate de critici.

Harvey Keitel.

Filmul „Thelma și Louise” în care Harvey a apărut în rol secundar a primit 5 nominalizări la „Oscar”, iar pentru rolul său din „From Dusk Till Dawn” Harvey a primit o nominalizare la premiul Saturn pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Katie Bates.

Datorită rolului din filmul „Culori de bază” Bates a fost nominalizată la Oscar.

Christopher Walken.

Christopher Walken a câștigat un premiu Oscar pentru rolul din „The Deer Hunter”, iar personajul lui Walken din „Pulp Fiction” a devenit unul dintre cele mai memorabile personaje secundare.

Liv Tyler.

Liv Tyler a decis în adolescență să se dedice profesiei de actorie, iar rolul lui Arwen Undomiel din trilogia „The Lord of the Rings” i-a adus faimă mondială.