13 actori care ar fi putut interpreta rolul personajelor noastre preferate, dar au fost înlocuiți de alții

De multe ori actorii refuză roluri bune în favoarea unui contract mai profitabil. Téa Leoni, de exemplu, a refuzat rolul lui Rachel din „Friends” alegând rolul principal din altă serie, care a durat doar 3 sezoane, în timp ce „Friends” are 10. Pe de altă parte unii actori talentați, precum Ian Somerhalder, nu au reușit să obțină rolurile dorite.

Actorii din următoarea selecție ar fi putut interpreta rolul personajelor noastre preferate, dar au fost înlocuiți de alții.

Leticia Spiler – Giovanna Antonelli (personaj: Zhadi, „Clona”).

Principalul rol feminin din „Clona” a fost destinat Leticiei Spiler, însă actrița a refuzat, în timp ce pentru Giovanna Antonelli, care era la începutul carierei sale, rolul lui Jadi a fost unul dintre cele mai importante.

Sam Claflin în rolul Kit Harington (personaj: Jon Snow, „Game of Thrones”).

Înainte de a se filma în „Jocurile foamei” Sam Claflin a încercat să nimerească în Game of Thrones, dar nu a fost acceptat.

Tea Leoni – Jennifer Aniston (personaj: Rachel, „Friends”).

Tea Leoni a refuzat rolul lui Rachel în favoarea rolului principal din „Adevărul gol” (care a durat 3 sezoane, în timp ce „Friends” 10); rolul lui Rachel nu i-a revenit imediat lui Jennifer Aniston, au existat mai multe candidaturi precum Courteney Cox, Jane Krakowski, Elizabeth Berkeley și Tiffani Thiessen.

John Cryer – Matthew Perry (personaj: Chandler, „Friends”).

Pe John Cryer îl cunoașteți probabil din comedia „Two and a Half Men”; actorului i s-a propus să se filmeze în „Friends”, dar se afla în acea vreme la Londra și nu a mai primit rolul.

Laurie Rom – Alyssa Milano (personaj: Phoebe, „Farmece”).

Laurie Rom a fost propusă pentru rolul Phoebe, dar a renunțat la proiect și a fost înlocuită de Alyssa Milano.

Ian Somerhalder în rolul lui Ryan Quonten (personaj: Jason, „True Blood”).

Ian Somerhalder a încercat să obțină rolul fratelui personajului principal Jason Stackhouse, dar nu a fost acceptat.

Alexander Skarsgard – Stephen Moyer (personaj: Bill, „True Blood”).

În „True Blood” cuplul principal – Suki și Bill – ar fi putut arăta cu totul diferit, în cele din urmă rolul lui Bill a fost interpretat de Stephen Moyer.

Oykyu Celik – Meryem Uzerli (personaj: Alexandra Anastasia Lisowska, „Suleyman Magnificul”).

Dacă lui Meryem Uzerli nu i s-ar fi potrivit pentru rolul Alexandrei Anastasia Lisowska, atunci ar fi început filmările Oykyu Celik.

Sarah Michelle Gellar – Karisma Carpenter (personaj: Cordelia, „Buffy the Vampire Slayer”).

Sarah Michelle Gellar este chipul și cartea de vizită a lui Buffy, dar inițial a fost propusă pentru rolul reginei arogante a școlii – Cordelia.

Ryan Reynolds – Nicholas Brandon (personaj: Xander, „Buffy the Vampire Slayer”).

Acest rol, care i-a adus faima lui Nicholas Brandon, i-a fost oferit inițial lui Ryan Reynolds, dar actorul a refuzat.

Vanessa Angel – Lucy Lawless (personaj: Xena, “Xena, „Warrior Princess”).

Rolul Xenei i-a fost propus inițial Vanessei Angel, care nu l-a putut accepta, apoi altor patru actrițe până când, în final, i-a revenit lui Lucy Lawless.

Jensen Ackles- Jared Padalecki (personaj: Sam, „Supernatural”).

Creatorii serialului nu puteau decide pe cine să aleagă deoarece ambii actori erau potriviți pentru rolul lui Sam, apoi a apărut ideea de a-i oferi lui Eccles rolul lui Dean.

Fakhriye Evdzhen – Meryem Uzerli (personaj: Alexandra Anastasia Lisowska, „Suleyman Magnificul”).

Actrița pentru rolul principal din serial a fost căutată timp de 8 luni și, doar cu câteva zile înainte de începerea filmărilor, creatorii serialului au aflat despre Meryem Uzerli și au invitat-o ă vină ​​de la Berlin la Istanbul. În presa turcească se zvonea că una dintre candidate era și Fahriye Evcen.