12 vedete cărora li se potrivesc mai mult tunsorile scurte decât părul lung

Părul lung este considerat, încă din vremuri străvechi, drept un simbol al feminității. Fetele sunt învățate, încă din vremea copilăriei, că frumusețea noastră depinde de un păr lung și strălucitor.

Dar de multe ori astfel de concepții puternic înrădăcinate ne împiedică să facem anumite schimbări care ar putea să ni se potrivească mult mai bine. O demonstrație în acest sens sunt numeroase staruri care au avut curaj să facă niște transformări radicale de look, renunțând la părul lung în favoarea unor tunsori scurte, iar rezultatul este absolut uimitor.

Am pregătit, în continuare, o selecție de imagini ale unor vedete internaționale care s-au aventurat să încerce o tunsoare nouă și nu au dat, cu siguranță, greș, deoarece arată extraordinar.

Carey Mulligan.

Shailene Woodley.

Pink. 

Michelle Williams.

Lily Collins.

Miley Cyrus.

Charlize Theron.

Audrey Tautou.

Taylor Swift.

Halle Berry.

Natalie Portman.

Marion Cotillard.

Dacă vă gândiți de mai mult timp să încercați o tunsoare scurtă, dar nu vă ajunge curaj, sperăm că aceste vedete care arată incredibil de bine cu părul scurt vă vor încuraja să încercați un nou look. Există o mulțime de variante de tunsori scurte, astfel încât veți putea găsi, cu siguranță, ceea ce vi se potrivește.

Marele avantaj al acestor tunsori este că aranjarea părului este foarte simplă și nu necesită prea mult timp, un factor foarte important la momentul actual.

Vă plac tunsorile alese de aceste vedete? Cui i se potrivește cel mai bine tunsoarea? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii.

Iar noi vă dorim să arătați mereu impecabil și să vă simțiți extraordinar, indiferent de tunsoarea pe care o veți alege.