12 vedete care au strălucit în rochii de mireasă pe ecran și pe covorul roșu, dar nu au fost niciodată căsătorite

Uneori ținutele pe care le poartă actrițele în filme și seriale se memorizează mai mult decât filmele în sine.

Iată câteva vedete care nu s-au căsătorit niciodată, dar pe ecran sau pe covorul roșu au reușit să poartă rochii de mireasă.

Selena Gomez.

În martie 2023 au apărut fotografii cu Selena Gomez în rochie de mireasă.

Irina Shayk.

Modelul a fost timp de 5 ani într-o relație cu fotbalistul Cristiano Ronaldo. Apoi 4 ani cu actorul Bradley Cooper, au și o fiică împreună. În pofida despărțirii, modelul mai crede în căsătorie și familie. Dar în rochie de mireasă Irina deocamdată strălucește doar pe podium.

Winona Ryder.

În 2011 actrița a apărut într-o rochie de mireasă de la Alberta Ferretti.

Charlize Theron.

Nici Charlize Theron nu a fost niciodată căsătorită. Într-un interviu vedeta a spus că pentru ea căsătoria nu a fost niciodată un scop. În 2019 a purtat o rochie pe covorul roșu care i-a uimit pe fanii săi.

Kristin Davis.

Kristin Davis nu a avut niciodată o căsătorie oficială, deși personajul ei Charlotte York a fost căsătorită de două ori.

Nicole Scherzinger.

Cântăreața și actrița a apărut pe covorul roșu într-o rochie pe care mulți jurnaliști au considerat-o ca fiind de mireasă. După ce s-a despărțit de iubitul său vedeta a recunoscut că visează într-o zi să se căsătorească și să aibă copii.

Naomi Campbell.

La un moment dat a fost logodită cu milionarul Flavio Briatore, dar apoi s-au despărțit.

Din 2021 modelul are o fiică, dar nu se știe nimic sigur despre tatăl copilului. Într-un fel sau altul Naomi nu se grăbește să se căsătorească și strălucește în rochii de mireasă doar pe podium.

Shakira.

În 2022 cântăreața s-a despărțit de fotbalistul Piqué, alături de care a fost timp de 10 ani, din 2011 și au 2 fii împreună. Motivul despărțirii a fost infidelitatea lui. Dar, în pofida relației de lungă durată, cântăreața a îmbrăcat rochie de mireasă doar într-un videoclip.

Eva Mendes.

Vedeta nu a fost niciodată căsătorită, dar este într-o relație cu Ryan Gosling – actorii sunt împreună de 12 ani și au 2 copii. În 2009 Eva a purtat pe covorul roșu o rochie albă Christian Dior și, deși oficial nu este o rochie de mireasă, ne putem imagina cum ar arăta vedeta la propria nuntă.

Taylor Swift.

Într-un interviu cântăreața a spus că nu aspiră deloc la căsătorie. În videoclipul său din 2020 a apărut într-o rochie de mireasă, iar fanii au decis că în acest fel făcea aluzie la logodna cu iubitul Joe Alvin. Deși tabloidele scriu adesea despre viitoarea lor căsătorie, tinerii nu se grăbesc să se căsătorească.

Lady Gaga.

Vedeta a fost logodită de două ori. În 2015 cântăreața a acceptat cererea în căsătorie a lui Taylor Kinney. Cuplul urma să se căsătorească, dar un an mai târziu s-au despărțit. În 2017 Gaga s-a logodit din nou, de data aceasta cu agentul său Christian Carino. Dar nici de această dată nunta nu a avut loc. În 2019, vedeta și-a încântat fanii cu o imagine într-o rochie de mireasă.

Elle Fanning.

În 2019 Elle a purtat o rochie de mireasă la Festivalul de Film de la Cannes. Acum actrița are 24 de ani și, cel mai probabil, încă nu are de gând să se căsătorească.