12 vedete ale căror secrete de familie ar putea fi subiectul unui film

Vedetele de la Hollywood sunt mereu în centrul atenției și fiecare detaliu din viața lor devine public mai devreme sau mai târziu: fie că este vorba de o relație, de succesul sau de originea lor.

În acest articol vom deschide cortina și vă vom dezvălui câteva fapte interesante despre originile vedetelor noastre preferate.

1. Pocahontas și Edward Norton.

Când Edward Norton era tânăr, părinții lui îi spuneau adesea că este un descendent direct al lui Pocahontas, fiica lui Powhatan, un șef de trib. Dar actorul credea că această poveste este o invenție.

Recent, în timp ce își studia arborele genealogic, Norton a aflat că rădăcinile sale ajung mai departe decât credea. Și Pocahontas este într-adevăr străbunica actorului din a 12-a generație.

2. Ernest Hemingway și Cindy Crawford.

Și celebrul supermodel Cindy Crawford are rude nu mai puțin celebre. Crawford considera că membrii familiei sale glumeau când spuneau că sunt rude cu Ernest Hemingway. Dar, spre surprinderea actriței, s-a dovedit că sunt într-adevăr rude îndepărtate.

3. Elvis Presley și Riley Keough.

Mulți oameni o cunosc pe actriță datorită rudei sale celebre. Riley are sângele lui Elvis Presley în vene. Părinții tinerei sunt muzicianul Danny Keough și regretata compozitoare Lisa Marie Presley, unicul copil al celebrului star rock.

4. Vlad Țepeș și Robert Pattinson.

Robert Pattinson este o rudă îndepărtată a domnitorului din secolul al XV-lea Vlad al III-lea, Vlad Țepeș.

5. Zooey Deschanel.

Actrița Zooey Deschanel a participat la o emisiune TV unde a aflat că străbunica sa și-a riscat viața pentru asigurarea libertății sclavilor și pentru protejarea drepturile omului.

6. Regina Elisabeta a II-a și Johnny Depp.

Un genealog a descoperit că Johnny Depp și Regina Elisabeta a II-a au un strămoș masculin comun, regele Edward al III-lea al Angliei, care a domnit în anii 1300. Adică celebrul actor este văr de gradul 12 cu Regina.

7. Puritanul William Bradford și Hugh Hefner.

Pe linie paternă Hefner era un descendent direct al lui William Bradford, un lider puritan care, în 1620, a traversat Oceanul Atlantic în Mayflower și a devenit unul dintre fondatorii Coloniei Plymouth.

8. Genghis Khan și Patton Oswalt.

Genghis Khan a fost conducătorul Imperiului Mongol. În zilele noastre mulți pretind că sunt rude cu el, iar unul dintre ei este comediantul Patton Oswalt.

9. Prințesa Diana și Glenn Close.

Glenn Close a aflat că este o rudă îndepărtată a Prințesei Diana. Actrița și Prințesa de Wales sunt verișoare de gradul 8. S-au întâlnit în viața reală și au fost fotografiate împreună în martie 1989 la premiera filmului lui Close „Dangerous Liaisons”, dar actrița a aflat mai târziu despre relația lor de rudenie.

10. Oprah Winfrey.

Oprah Winfrey a dezvăluit că are o soră vitregă, Patricia, care a fost dată spre adopție în 1963, iar existența ei i-a fost ascunsă lui Winfrey timp de 47 de ani. Cele 2 surori au devenit apropiate.

11. Sofia Coppola și Nicolas Cage.

Numele real al lui Nicolas Cage este Nicholas Kim Coppola, iar Sofia Coppola este verișoara lui.

12. Jack Nicholson.

Timp de 37 de ani Jack Nicholson a crezut că mama sa, pe nume June, îi era soră, iar bunica Ethel May îi era mamă. June a născut un copil nelegitim și s-a prefăcut a fi sora tânărului Jack, iar mama și tatăl ei părinții lui Nicholson. Actorul a aflat despre secretul de familie abia în 1970, când acest fapt a fost descoperit de un jurnalist.