12 trucuri vestimentare care le permit vedetelor să-și modeleze silueta

Vedetele, ca și fiecare dintre noi, au și ele unele mici imperfecțiuni. Cu toate acestea, în loc să se jeneze, au învățat să le mascheze cu pricepere cu ajutorul unor ținute bine alese.

Am preluat deja câteva sfaturi eficiente în arsenalul nostru și vă invităm să folosiți și Dumneavoastră exemplul acestor femei celebre. Iată cum putem ascunde imperfecțiunile și sublinia avantajele siluetei cu ajutorul hainelor.

Keira Knightley poartă haine cu volane și falduri. 

Pentru a-și echilibra vizual silueta Keira Knightley alege adesea rochii cu volane și falduri, care sunt o soluție excelentă pentru femeile suple.

Kate Middleton poartă haine cu peplum și cu decolteu în formă de V.

Umeri largi, coapse înguste și talie conică – Kate Middleton are toate trăsăturile caracteristice unei siluete în formă de triunghi inversat. Pentru a echilibra proporțiile Ducesa poartă haine cu peplum sau cu decolteu în formă de V.

Un decolteu în formă de V alungește vizual gâtul, făcând umerii să pară mai grațioși.

Alicia Vikander poartă haine cu talie înaltă.

Alicia Vikander, care are un trunchi lung, a învățat să-și modeleze silueta cu ajutorul hainelor corespunzătoare. O rochie cu talie înaltă (dreapta) i-a lungit vizual picioarele și i-a echilibrat proporțiile corpului.

Blake Lively optează pentru corset și fustă suplimentară.

Blake Lively are picioare foarte frumoase, dar nu se poate lăuda cu o talie de viespe. Și dacă la începutul carierei, din lipsă de experiență, purta rochii cu o croială dreaptă liberă, acum a început să prefere rochiile care au corset și o fustă suplimentară care o ajută să obțină o siluetă în formă de clepsidră.

Katie Holmes pune accent pe talie și poartă dresuri întunecate.

Katie Holmes este una dintre cele mai elegante vedete de la Hollywood pe care picioarele imperfecte nu o împiedică să-și prezinte silueta favorabil. După cum putem vedea accentul pe talie și colanții negri pot face minuni.

Emilia Clarke știe să aleagă lungimea corsetului și culoarea rochiilor. 

Deși este minionă, Emilia Clarke reușește să pară mai înaltă datorită ținutelor potrivite. Rochia cu talie joasă (stânga) i-a jucat festa actriței, furându-i câțiva centimetri. Dar ținuta din fotografia din dreapta, dimpotrivă, i-a lungit silueta datorită înălțimii corecte a corsetului și a culorii rochiei.

Angelina Jolie optează pentru peplum sau decor în zona coapselor.  

Pentru a echilibra vizual volumul umerilor Angelina Jolie poartă ținute cu talia accentuată și cu peplum.

Irina Shayk poartă haine mulate.  

Irina Shayk nu se poate lăuda cu forme curbate, dar aproape niciodată nu observăm acest lucru datorită alegerii atente a ținutelor. Linia curbată verticală de pe rochia din dreapta, în combinație cu un decolteu adânc, i-au scos în evidență corpul frumos.

Reese Witherspoon poartă colane sau curele. 

Reese Witherspoon are silueta în formă de „măr”, de aceea curelele sunt adesea prezente în ținutele actriței, ajutând-o la crearea iluziei unei siluete în formă de clepsidră.

Charlene Wittstock poartă fuste voluminoase și haine cu guler înalt. 

Fosta înotătoare profesionistă și actuala Prințesa de Monaco Charlene are umeri dezvoltați și șolduri înguste, dar știe cum să își scoată în evidență avantajele folosind fuste voluminoase și gulere înalte.

Chloe Grace Moretz  poartă haine cu decolteu în formă de V și pantaloni drepți.

Chloe Grace Moretz are coapsele înguste, umerii largi și un gât nu foarte lung. Dar aceste caracteristici nu o împiedică pe actriță să arate impecabil. Hainele cu decolteu în formă de V îi alungesc gâtul, iar sacoul alungit și pantaloni largi i-au echilibrat volumul umerilor și șoldurilor.