12 trucuri la modă cu ajutorul cărora veți arăta impecabil, fără a cheltui o avere

Moda și stilul sunt două zâne bune care transformă orice femeie într-o regină.

Moda este capricioasă și foarte schimbătoare, dar ținând cont de unele sfaturi, vom reuși să ne îmbrăcăm cu gust, fără a cheltui o avere.

Vă propunem în continuare 12 trucuri pentru a arăta mereu impecabil.

1. Purtați îmbrăcăminte ajustată. 

Nu vă grăbiți să îmbrăcați o rochie sau pantaloni a doua zi după ce le-ați cumpărat, verificați mai întâi dacă se aranjează bine pe corp și, în caz de necesitate, mergeți la un atelier ca sa le ajusteze.

2. Investiți în stilul clasic. 

Trenci de culoarea nisipului, palton camel, culori neutre si croială dreaptă. Uitați de tendințe și concentrați-vă pe stilul clasic, mai ales când vine vorba de îmbrăcămintea exterioară.

3. Optați pentru lungimea mai jos de genunchi.

Nu vă sugerăm să scăpați de toate fustele mini din garderobă, dar trebuie să recunoașteți că o rochie sau o fustă până la jumătatea gambei arată mai elegant. Femeile minione nu trebuie să evite această lungime deoarece nu scurtează silueta, ci, dimpotrivă, o alungește.

4. Ținute total alb.

Această culoare vă va ajuta să creați niște ținute șic. Puteți purta o rochie alba sau un set cu pantaloni albi, o bluza și sacou, efectul va fi la fel de impresionant. Asigurați-vă doar că nuanțele de alb din ținută se potrivesc între ele.

5. Purtați sacoul pe umeri.

Vedetele au practicat acest truc mai mult timp. Bineînțeles, această tehnică are și dezavantaje, dacă ridicați mâinile în sus, îndreptați părul sau îmbrățișați pe cineva, există un risc serios de a scăpa jos. Dar pentru o plimbare este destul de potrivită.

6. Purtați eșarfe.

Dacă doriți un decor, purtați o eșarfă pe care să o legați în diferite moduri.

7. Găsiți sacoul/paltonul perfect. 

Un sacou sau un palton care vi se potrivește perfect va fi arma Dumneavoastră secretă. Îl puteți combina cu rochii din dantelă, cu blugi sau cu pantaloni palazzo.

8. Optați pentru genți rigide. 

Gențile rigide vă vor ajuta să arătați perfect.

9. Purtați pantaloni în nuanțe deschise. 

Nuanțele deschise înnobilează imaginea. Dacă nu vă place să purtați alb din cap până în picioare, este suficient să alegeți doar pantaloni deschiși, în stil clasic.

10. Purtați tocuri în loc de platforme. 

Platformele nu se încadrează întotdeauna organic în imagine. De aceea, pentru a nu da greș, optați pentru tocuri, care vor arăta mai elegant.

11. Alegeți imprimeuri clasice. 

Carourile și dungile sunt cei mai buni prieteni ai noștri. Doar cele mai ingenioase femei vor ști cum să combine mai multe imprimeuri într-o singură ținută, de aceea ar fi bine să evitați acest lucru.

12. Alegeți bijuterii și accesorii laconice. 

Bijuteriile vor fi mereu la modă. Alegeți bijuterii laconice: lănțișoare subțiri, brățări cu perle  și cercei din metal.