12 trucuri de frumusețe ale vedetelor pe care până nu demult le cunoșteau doar stiliștii. Acum sunt disponibile și pentru noi

Ne-am obișnuit cu faptul că fiecare apariție a vedetelor trebuie să fie impecabilă. Pentru aceasta au la dispoziție diferite trucuri: unele aplică farduri de ochi pe păr, iar altele își conturează corpul.

Vă propunem 12 trucuri la care recurg vedetele pentru a arăta perfect.

1. Cremă cu SPF o aplică în fiecare zi, iar autobronzantul doar pentru covorul roșu. 

Jennifer Lopez folosește întotdeauna produse SPF și încearcă să petreacă cât mai puțin timp la soare. Tenul întunecat și strălucitor al lui Jen nu este altceva decât un autobronzant. În viața de zi cu zi diva arată puțin diferit.

2. Bandă adezivă pe corp. 

Datorită lui Kim Kardashian, întreaga lume a aflat că unele vedete își lipesc bandă adezivă pe corp pentru a fixa rochiile cu decolteu adânc. Exact așa cum a procedat Beyoncé.

3. Șervețele care îndepărtează petele de transpirație pe haine.

Pentru a-și proteja clienții de astfel de situații jenante stiliștii pun șervețele în mânecile rochiilor sau evită țesăturile pe care se văd petele.

4. Aplică pe față cremă anti-iritatii pentru scutec.

Aceste creme o ajută pe Hayley Bieber să aibă un ten perfect.

5. Jeleu cu efect de transpirație pentru un machiaj „umed”.

Pentru a obține un asemenea efect make-up artistul lui Kim Kardashian aplică peste highlighter un jeleu transparent care se utilizează pentru a simula transpirația.

6. Peruci de culoarea părului.

Vopsirea frecventă și schimbarea coafurilor afectează foarte mult structura părului. Pentru a evita acest lucru vedetele poartă uneori peruci. Nici cântăreața Lady Gaga și nici supermodelul Tyra Banks nu văd nimic rușinos în asta.

7. Conturarea picioarelor.

Unii stiliști conturează părțile corpului clientelor.

8. Aplică fard de pleoape pe păr.

Mariah Carey își aplică machiaj nu numai pe față, ci și pe scalp. Potrivit stilistului cântăreței, datorită acestui truc, părul pare mai bogat.

9. Ședință foto de control.

Înainte de evenimente stiliștii fotografiază vedetele de 2 ori: mai întâi în condiții de iluminare normală, apoi cu lumină puternică. Acest truc îi ajută să înțeleagă cât de transparentă este țesătura ținutei și dacă lenjeria este aleasă corect.

10. Periuță de dinți pentru retușarea fondului de ten.

Pentru a obține un machiaj perfect Margot Robbie aplică cu grijă fondul de ten de-a lungul liniei părului. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza o perie pentru sprâncene sau o periuță de dinți.

11. Fond de ten pe picioare. 

Christine Hendrix obține efectul de piele de porțelan cu ajutorul unui fond de ten pe care îl aplică pe întregul corp.

12. Lenjerie modelatoare de culoarea hainelor.

Și modele poartă uneori lenjerie modelatoare.