12 tipuri de manichiură care, deși nu mai sunt la modă, unele femei nu renunță la ele.

Chiar dacă în curând se va răci și ne vom ascunde mâinile în mănuși și mănuși, nu vor renunța, cu siguranță, la manichiură. Însă, înainte de a alege un model, trebuie să ne informăm care sunt tendințele noului sezon și care s-au demodat.

Iată care sunt tipurile de manichiură la care ar fi bine să renunțați deoarece nu mai sunt actuale.

1. Unghiile multicolore.

Curcubeul de pe unghii a fost actual cu câțiva ani în urmă. Este mai bine să alegeți o singură culoare, chiar și una aprinsă precum portocaliul, care este la modă în acest sezon.

2. Sclipici mare.

În ultima vreme este la modă simplitatea și minimalismul, iar sclipiciul mare nu se încadrează în acest concept.

3. Strasuri.

Nici manichiura cu strasuri nu mai este la modă, mai ales că strasurile bombate se agață de orice și cad. Dacă nu doriți să renunțați la ele, atunci cea mai bună idee ar fi să optați pentru modele minimaliste, câte un stras pe fiecare unghie.

4. Manichiură cu autocolante și șabloane. 

Pentru a fi în pas cu moda, renunțați la aceste modele în favoarea unei manichiuri mai simple cu desene realizate manual.

5. Manichiura în gradient.

Și acest tip de manichiură s-a demodat. Ca și în cazul manichiurii curcubeu, vă propunem să alegeți o singură nuanță.

6. Manichiura „lună”.

Semiluna de la baza unghiei are o culoare deschisă, restul este întunecat. Arată laconic și aparent elegant, dar nu mai este la modă. O alternativă ar putea fi o manichiură cu puncte sau alte figuri mici la baza unghiei.

7. French cu margine întunecată.

Aceste modele nu mai sunt actuale. Ce să alegem în schimb? Un french clasic.

8. Manichiură mată întunecată. 

Manichiura mată necesită o îngrijire mai specială. De aceea vă recomandăm o manichiură lucioasă închisă închisă la culoare, care este în tendințe.

9. Modele volumetrice.

Această manichiură la fel este depășită. Alegeți o manichiură mai simplă, cu modele plate.

10. Unghiile ascuțite.

Deși cândva aceste unghii erau considerate frumoase, acum nu mai sunt la modă. Cea mai bună soluție este să le aplatizați și să le scurtați puțin.

11. Inscripțiile.

Poate că inscripțiile de pe unghii arată original, dar nu mai sunt la modă. O alternativă ar fi să optați pentru niște simboluri minimaliste.

12. Unghiile foarte lungi. 

Tendințele actuale se bazează pe simplitate și naturalețe, iar unghiile foarte au încetat de mult să fie în trend. De aceea vă recomandăm să renunțați la ele în favoarea unghiilor mai naturale mai scurte.

Care este tipul de manichiură pe care îl preferați?