12 tipuri de bărbați, ce nu sunt deloc buni pentru căsnicie.

Căsătoria este un pas important și responsabil, deoarece soțul sau soția, va deveni partenerul dvs de viață până la adânci bătrânețe. Prin urmare, ar fi bine să cunoașteți cât mai bine persoana de lângă dvs înainte de a vă lega destinul de ea.

Fiecare femeie visează la un Făt Frumos, dar uneori el se dovedește a fi un netrebnic care îi distruge viața.

Iată 12 tipuri de bărbați cu care să nu vă căsătoriți niciodată:

1. Bărbatul care încă nu a uitat-o pe fosta iubită.

Acest bărbat, vă va compara periodic cu fosta lui iubită. Astfel, el crede că veți fi mult mai bună. Nu vă căsătoriți cu acest tip de bărbat: nu veți avea o relație stabilă și doar veți suferi în urma ei.

2. Perfecționistul

Este tipul de bărbat care este extrem de exigent atât cu el însuși cât și cu partenera de lângă el. Este atent și pedant cu tot ce îl înconjoară. Acest bărbat se va întreba mereu dacă nu cumva există o femeie mai bună și mai demnă pentru el. Din această cauză, își ține la distanță partenera. Căsătoria cu un bărbat perfecționist va fi o mare dezamăgire.

3. Bărbatul timid

Dacă sunteți prima lui iubire, nu uitați că acest bărbat este o persoană lipsită de experiență și de îndrăzneală. Habar nu are ce își dorește o femeie și ce trebuie să facă pentru fericirea ei, iar din această cauză cea care va suferi, veți fi dvs.

4. Bărbatul abuziv

Bărbatul care rănește verbal sau chiar fizic femeia pe care o iubește, nu merită dragostea ei.

Acest tip de bărbat își manifestă agresivitatea verbală nu numai sub formă de insulte, ci și sub formă de ironie sau sarcasm. Atunci când decideți să vă legați soarta de acest bărbat, nu uitați că: o persoană care are încredere în sine, nu are nevoie să-și dovedească puterea sau să se afirme, insultând și umilind pe altcineva.

5. Bărbatul rebel

Multe femei sunt atrase de acest tip de bărbat. Femeile vor un partener capabil să le protejeze și cred că lângă el vor fi întotdeauna în siguranță. Dar el se va revolta în mod inevitabil și împotriva căsniciei voastre − aceasta este firea lui și nu o puteți schimba.

6. Bărbatul lăudăros

Acest bărbat se pune întotdeauna pe el în prim plan. El se va lăuda mereu și veți mereu în umbră lângă un astfel de bărbat. Își va atribui întotdeauna toate meritele, umilindu-vă și manifestând lipsă de respect față de dvs. Acest bărbat nu vă va aprecia niciodată.

7. Bărbatul posesiv

El vă urmărește fiecare pas, ține evidența programului dvs și știe tot ceea ce faceți.: vă cunoaște parolele de la conturile pe care le aveți pe reţelele de socializare, vă citește corespondența virtuală și mesajele din telefon.

Motivul comportamentului acestui bărbat, este lipsa de încredere. Mai devreme sau mai târziu, astfel de relații vor deveni prea sufocante și veți dori să plecați.

8. Bărbatul mincinos

El evită să răspundă la întrebări și își schimbă părerea în funcție de situație. Aveți nevoie în viață de cineva pe care să vă puteți baza și care vă va spune adevărul, indiferent de cât de rău ar fi. Viața lângă un mincinos patologic este insuportabilă.

9. Băiatul mamei

Până la o anumită vârstă, toți bărbații sunt copiii mamei, dar mulți dintre ei, continuă să mai aibă această relație foarte apropiată cu mama sa, chiar și la maturitate.

Atunci când el nu poate face nimic fără să o telefoneze pe mama sa și se plânge ei atunci când se află într-o situație dificilă, relația nu va funcționa. Căsătorindu-vă cu acest tip de bărbat, trebuie să fiți conștiente că soacra dvs va avea un rol decisiv în rezolvarea tuturor problemelor.

10. Casanova

Acesta este un bărbat arătos care face cunoștință cu toate prietenele dvs și nu pierde șansa de a le curta. Desigur, prezența dvs nu-l deranjează deloc, îl vedeți că flirtează cu tot felul de domnișoare și se folosește de farmecul personal pentru a se face plăcut. În mod obișnuit, acești bărbați se tem de relații de lungă durată și pleacă dacă simt că relația devine mult mai apropiată.

11. Bărbatul macho

Acest tip de bărbat care este absorbit de propria sa persoană. Se îmbracă cu gust, face sport și este pe bună dreptate mândru de constituția sa fizică. Un bărbat care nu se vede decât pe sine și nevoile proprii, nu va reuși să respecte femeia de lângă el, iar relația nu va funcționa.

12. Bărbatul lacom


Bărbatul lacom este întotdeauna un egoist care se gândește numai la bani și bunuri materiale. Chiar dacă deține totul pentru a avea o viață confortabilă, o soție frumoasă, nu va fi niciodată mulțumit. Pentru el veți fi întotdeauna o bijuterie cu care se va lăuda prietenilor.

Pe cine ați mai adăuga în această listă?