12 ținute în stil urban, pentru primăvara anului 2020. Perfecte pentru femeile de 40-50-60 de ani!

Stilul urban reprezintă combinația între feminitate și oraș, între gingășie și duritatea străzilor. Este potrivit atât la 40 de ani, cât și la 50 și 60 de ani.

Tendințe generale

Stilul clasic combină liniile stricte ale străzii, tonurile monocrome, calde. Cu toate acestea, culoarea neagră, care este specifică mai mult stilului clasic, nu se regăsește în stilul urban. Nuanțele întunecate sunt reprezentate de albastru și gri închis. Stilul casual a adus în stilul urban confort și accente atrăgătoare. Stiliștii recomandă alegerea unor unor piese vestimentare simple precum sacouri, jachete, cămăși, tricouri, fuste și rochii care conferă eleganță.

Ținute pentru femeile de 40 de ani

Dacă aveți 40 de ani, înseamnă că stilul urban este ceea de ce aveți nevoie. Nu uitați că accesoriile strălucitoare scot în evidență orice ținută. Ele subliniază eleganța outfitului ales și vă întineresc.

1.

2.

3.

4.

Ținute pentru femei de 50 de ani

Nu renunțați la detaliile colorate, în caz contrar, ținuta va fi ștearsă și banală. Printurile luminoase, accesoriile în nuanțe deschise vă vor întineri cu cel puțin 10 ani. Renunțați la pantofii negri, sunt plictisitori și vă îmbătrânesc. Optați pentru pantofi în nuanțe de burgundy, albastru, gri.

5.

6.

7.

8.

Ținute pentru femei de 60 de ani

Adesea, la această vârstă, femeile își neglijează aspectul fizic și aleg ținute șterse. Aceasta este o mare greșeală, pentru că, la această vârstă, trebuie să vă reîmprospătați garderoba. Alegeți culorile pastel, verde mentă, bej, roz pal,  albastru. Asigurați-vă că achiziționați rochii de lungime corectă, preferabil până la genunchi. Combinați-le cu pardesiuri și sacouri. Optați pentru accesorii minimaliste.

Moda și stilul nu au vârstă! Nu vă fie teamă să experimentați și asigurați-vă că vă răsfățați și aveți grijă de aspectul dvs!