12 ținute ale lui Kate Middleton, care le sunt accesibile și femeilor care nu s-au născut în familii regale

Ducesa de Cambridge Kate Middleton nu are nevoie de ținute de lux și bijuterii scumpe pentru a arăta impecabil. De multe ori poartă ținute destul de ieftine care le încântă pe fashionistele din întreaga lume.

Rochie albastră Zara (2011).

A doua zi după nunta cu Prințul William ducesa a purtat o rochie de la brandul spaniol Zara care costa în jur de 90 de dolari.

Rochie Zara cu imprimeu (2011).

Rochia scurtă de la Zara, în care Ducesa a apărut la unul dintre concertele din 2011 a costat în jur de 100 de lire sterline.

Rochie în carouri Zara (2020).

În ianuarie 2020 Kate a vizitat Bradford într-o rochie de la Zara care a costat doar 15,99 lire sterline.

Colier Zara (2013).

În loc să poarte un choker scump de designer la premiera Long Walk to Freedom, Kate a ales o bijuterie de la Zara de 35 de dolari.

Blazer Zara (2014).

În 2014 la Jocurile Commonwealth, Ducesa de Cambridge a apărut într-un blazer bleumarin de la brandul spaniol Zara, care a surprins încă o dată fanii. Mai târziu l-a purtat și în timpul unei călătorii în Noua Zeelandă.

Sacou roșu și bluză cu buline Zara (2012).

Zara „a ajutat-o” pe Kate și la una dintre aparițiile din 2012: sacou roșu, bluză cu buline și blugi negri skinny.

Rochie Reiss (2011).

Rochia de la Reiss de 243 de dolari, în care Kate Middleton a apărut în public după luna de miere, a fost motivul suspendării site-ului magazinului din cauza afluxului de cliente.

Rochie Topshop (2013).

După vizita lui Kate la studioul Warner Bros, rochiile cu buline de la celebrul Topshop s-au transformat într-un adevărat must-have pentru fashionistele de pe planetă. Această rochie a costat 38 de lire sterline.

Rochie roz Topshop (2016).

Pentru o vizită în Parcul Național Kaziranga din India ducesa a ales o rochie de la brandul renumit Topshop. Rochia roz cu ornamente negre a costat-o ​​pe ducesă doar 75 de lire sterline.

Rochie albastru deschis de la Zara (2018).

La meciul caritabil Maserati Royal Charity Polo Troph din 2018 Kate Middleton a purtat o rochie de 70 de dorali de la Zara.

Blazer alb Zara (2017).

Acest blazer alb Zara a fost purtat de Kate pentru o vizită la clubul de yachting în 2017. Aspectul casual a fost completat și de blugi și o pereche de pantofi gri cu toc. Blazerul a costat-o ​​pe ducesa aproximativ 165 de dolari.

Palton roșu Zara (2016).

În această ținută strălucitoare soția prințului William a apărut la sărbătoarea în cinstea aniversării reginei Elisabeta a II-a în 2016.

Care sunt look-urile tale preferate ale lui Kate Middleton?