12 staruri care, deși zâmbesc nespus de rar, au apărut în unele fotografii cu un zâmbet larg pe față, care ne-a lăsat fără cuvinte

Vedetele au mereu ocazia să zâmbească în fața camerelor. Însă unele vedete aleg să nu zâmbească în public, încercând să păstreze o expresie serioasă pe chipul lor.

Am descoperit câteva fotografii rare în care unele vedete au fost surprinse zâmbind și, pe lângă aceasta, am aflat motivele pentru care o fac atât de rar.

Robert Pattison.

Din cauza acestui fapt actorul chiar a riscat să-și piardă rolul din „Amurg”. Pattinson insista că Edward Cullen este mereu posomorât, dar creatorii seriei nu au fost de acord.

Uma Thurman.

Când apare pe covorul roșu actrița, de obicei, zâmbește. Dar a evitat mult timp să zâmbească deoarece în copilărie i s-a spus că are un zâmbet urât.

Kristen Stewart.

Kristen Stewart a ales imaginea unei actrițe fără emoții căreia nu-i place să zâmbească. Dar o face din cauza că nu-i place să râdă la comandă.

Victoria Beckham.

Preferă, de mai mulți ani, să aibă o expresie neutră în fața fotografilor. Dar au fost momente când fosta membră Spice Girls nu și-a reținut emoțiile și a zâmbit  larg.

Ashley și Mary-Kate Olsen.

În a doua fotografie Ashley este în dreapta.

Surorile celebre zâmbeau foarte des când erau tinere și fără griji. Însă, de-a lungul anilor, au devenit mai reținute.

Rooney Mara.

„De ce am avea nevoie de un zâmbet fals?”, s-a întrebat Rooney Mara. De aceea actrița zâmbește doar atunci când este cu adevărat fericită.

Billie Eilish.

Billie a lansat chiar și un album intitulat „Nu-mi zâmbi”. În realitate celebra cântăreață preferă să facă acest lucru numai atunci când consideră de cuviință.

Kanye West.

Rapperul pare deseori nemulțumit în fotografii. Dar, potrivit lui Kanye, nu zâmbește pentru că vrea să arate cool.

Kim Kardashian.

Fosta soție a lui Kanye West este, de asemenea, zgârcită cu zâmbete. În 2014 Kim a explicat de ce arată atât de serioasă în fotografii. Motivul este simplu: se teme de riduri. Dar uneori își permite să se relaxeze și să zâmbească.

Singer Lord.

O irită nespus de mult când, la fiecare ședință foto, i se cere să zâmbească mai larg, deși nu vrea. Nu vrea să creeze impresia unei prințese pop vesele, de aceea își păstrează o expresie neutră pe față.

Daniel Craig.

Nu-i place să zâmbească deoarece îi urăște pe paparazzi. Dar uneori fotografii reușesc să surprindă momentul potrivit.

Bella Hadid.

La prima vedere modelul pare a fi o persoană foarte rece. Într-un interviu Bella a recunoscut că uneori îi este jenă să zâmbească și i-a trebuit mult timp să-și înțeleagă fața și să depășească această jenă.