12 motive de inspirație pentru proprietarii apartamentelor cu bucătării mici

În zilele noastre bucătăria nu este doar un loc pentru gătit, deseori seara aici se adună întreaga familie. Nu uitați de acest lucru atunci când proiectați designul bucătăriei. Trebuie să știți că este posibil să organizați bine spațiul chiar și într-o bucătărie mică.

Vă propunem câteva idei foarte frumoase și elegante pentru proiectarea unei bucătării mici.

Bucătărie confortabilă

 

1. Ornament modern în formă de fagure

Un detaliu elegant al acestei bucătării este brâul original din plăci de faianță hexagonale, care constituie o parte esențială a acestui spațiu.

3. Bucătărie în stil loft 

În această bucătărie s-a optat pentru un design luminos, cu un brâu colorat, bar, dulapuri de culori aprinse și multe rafturi deschise.

4. Stil elegant

5. Stil tradițional 

Pereții de culoare azurie cu dulapuri clasice, un raft de colț și o masă compactă sunt o idee grozavă pentru cei care apreciază confortul.

6. Minimalism

7. Eleganță calmă

8. Contraste

9. Design îndrăzneț 

10. Confort de acasă 

Combinația a trei texturi complet diferite de faianță clasică, tapet floral și peretele cu cărămidă aparentă conferă originalitate acestei bucătării.

11. Cer albastru

12. Loc de luat masa

O bucătărie modernă mică și drăguță, cu loc de luat masa încorporat, decorat cu lemn, unde mai sunt amplasate câteva rafturi și un top glisant care îndeplinește și funcția de masă.