12 trucuri, datorită cărora veți arăta întotdeauna scump, fără a cheltui o avere.

Moda și stilul sunt două lucruri foarte importante care ne pot transforma din niște femei obișnuite în unele speciale.

Moda este foarte schimbătoare și este destul de dificil să fim în pas cu ea. Dar să știți că exista niște secrete care vă vor ajuta să vă îmbrăcați mereu frumos, fără a cheltui prea mulți bani pentru aceasta.

Am colectat douăsprezece sfaturi utile despre cum să vă îmbrăcați frumos și cu stil:

1. Ajustați hainele.

Nu vă grăbiți să îmbrăcați rochia sau pantalonii a doua zi după cumpărare. Încercați, poate v-ar sta mai bine, dacă le veți ajusta ca să se aranjeze perfect. Umerii prea largi, pantalonii prea lungi sau mânecile lungi se pot ajusta, dacă veți merge la un croitor bun, iar hainele Dumneavoastră vor părea mult mai scumpe.

2. Investiți în ținute clasice. 

Un trenci de culoarea nisipului, un palton din lână de cămilă, culorile neutre… Uitați de tendințe și concentrați-vă asupra pieselor clasice, mai ales atunci când este vorba despre îmbrăcămintea exterioară. Unele modele rămân în tendințe mulți ani, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la viitorul lor. De aceea este mult mai profitabil să investiți într-un palton sau trenci scump, în loc să cumpărați câte o scurtă nouă în fiecare an.

3. Alegeți lungimea mai jos de genunchi.

Nu trebuie, nici într-un caz, să vă debarasați de toate fustele scurte din garderobă. Dar fiți de acord ca o rochie sau o fustă de această lungime arată mai elegant. Apropo, minionele nu trebuie să-și facă griji, această lungime nu scurtează silueta, dimpotrivă, o alungesc.

4. Ținutele de culoare albă.

Când nu știți ce să îmbrăcați, alegeți culoarea albă care se potrivește tuturor, chiar și pentru doamnele cu forme. Această culoare va arăta mereu foarte chic. Puteți purta o rochie albă sau un costum alb, o bluză sau un sacou, efectul va fi la fel de impresionant. Asigurați-vă că nuanțele de alb se combină între ele, iar hainele sunt curate și bine călcate.

5. Purtați sacouri sau jachete. 

Cea mai elegantă modalitate de a purta o jachetă este să nu o îmbrăcați, dar să o puneți pur și simplu pe umeri. Veți arăta extraordinar, chiar dacă există riscul să vă cadă de pe umeri. Este, însă, o idee perfectă pentru a merge la o plimbare scurtă!

6. Alegeți o eșarfă. 

Un colier greoi, realizat din cristale colorate sau niște mărgele vor face ca ținuta Dumneavoastră să pară mai ieftină. Dacă doriți totuși să purtați ceva mai deosebit, alegeți o eșarfă pe care să o legați în diferite moduri.

7. Găsiți modelul de jachetă care să vă stea perfect. 

O jachetă care se va aranja perfect pe corp ar trebui să fie arma Dumneavoastră secretă. Aceasta se combină cu orice: rochiile de dantelă vor arăta minunat, denimul va părea elegant, iar pantalonii palazzo mai laconici.

8. Alegeți o geantă rigidă. 

Gențile moi, care nu-și păstrează forma, nu sunt alegerea potrivită, dacă doriți să arătați ca o doamnă din Park Avenue. Vă recomandăm să alegeți o geantă rigidă de orice dimensiune sau culoare.

9. Pantaloni deschiși la culoare. 

Nuanțele deschise înnobilează. Dar nu doriți să purtați alb din cap până în picioare, este suficient să alegeți doar o pereche de pantaloni de culoare deschisă.

10. Optați pentru tocuri în loc de platforme. 

Optați pentru pantofii cu toc subțire sau gros, în locul platformelor care nu arată prea elegant.

11. Alegeți imprimeurile clasice. 

Carourile sau dungile în nuanțe monocrome nu vă vor dezamăgi niciodată. Nu uitați, este foarte complicat să combinați mai mai multe ornamente simultan, chiar și cele clasice, de aceea este mai bine să purtați doar o singură piesă cu imprimeu.

12. Bijuterii laconice. 

Bijuteriile vor fi întotdeauna la modă, cu condiția să alegeți bijuterii fine și elegante.

Nu uitați, orice femeie poate fi elegantă și stilată!