12 secrete care ajută vedetele să arate ca pe copertă, chiar și fără retușuri sau filtre

Vedetele adună, de-a lungul anilor, nu doar fani și admiratori, ci și diferite trucuri care le ajută să strălucească.

Am încercat să aflăm ce trucuri folosesc unele femei celebre pentru a arăta impecabil pe covorul roșu.

Își modelează corpul cu ajutorul lenjeriei.

Unele vedete poartă sutien cu o mărime mai mare și folosesc pernuțe din silicon pentru a obține volumul dorit.

Conturarea corpului.

Nu este suficient să alegi lenjeria potrivită, mai trebuie să te asiguri că pielea decolteului va străluci în lumina reflectoarelor. Pentru a face acest lucru, stiliștii acoperă zonele expuse ale corpului cu ulei strălucitor și corectează formele folosind jocul clarobscurului.

Încălțăminte fără toc sub rochiile lungi.

Pentru a nu-și obosi picioarele în timpul evenimentelor, actrițele poartă adesea adidași sau pantofi fără toc pe covorul roșu. Blake Lively a venit la premiera filmului „The Protagonist” în ghete. Iar Whoopi Goldberg nu a ezitat să le arate reporterilor cizmele care se ascundeau sub rochie.

Sau nu poartă încălțăminte.  

Uneori și ținuta te obligă să renunți la tocuri. Cine ar fi crezut că Zendaya a purtat, sub rochia Valentino, șosete albe.

Vaselina este folosită pentru ca parfumul să dureze mai mult.

Înainte de a-și aplica parfumul preferat, vedetele aplică pe piele o cantitate mică de vaselină care, pe lângă proprietățile emoliente, are și capacitatea de a reține aroma parfumului.

Modelarea corpului cu slip push-up.

Pentru a-și aduce corpurile frumoase la perfecțiune, unele vedete îmbracă lenjerie specială.

Unii bărbați poartă încălțăminte cu toc.

Și actorii au câteva trucuri în arsenalul lor. Având înălțimea de 172 cm, actorul Tom Holland a recunoscut că pantofii cu toc ascuns îl ajută să pară mai înalt pe covorul roșu. În plus, pentru a părea mai înalt, actorul stă cu un pas înaintea colegilor săi.

Se protejează de frig cu cu ajutorul straturilor suplimentare de îmbrăcăminte.

Majoritatea ținutelor de designer sunt realizate din stofe foarte fine, dar pe covorul roșu nu este întotdeauna cald. De aceea vedetele inventive își pun un strat suplimentar de îmbrăcăminte sub rochiile de lux. Actrița Jameela Jameel a dezvăluit că, în timpul Globurilor de Aur 2018, a purtat blugi sub frumoasa rochie Monique Lhuillier. „Pentru că era frig!”

Îndepărtează petele de pe haine cu ajutorul îndulcitorului.

Petele neașteptate de pe haine sunt dușmanul oricărei ținute. Potrivit stilistului Joe Zee, ale căror cliente sunt și actrițele Penelope Cruz și Jennifer Garner, îndulcitorul lichid vine în ajutor în astfel de cazuri. Este suficient să aplicați câteva picături pe zona cu probleme și apoi să îndepărtați cu atenție resturile acesteia – și nu va rămâne nici urmă de pată.

Și actorii trec pe la coafor.

Nu numai femeile petrec ore întregi în saloanele de înfrumusețare. Atunci când merge la evenimente importante până și Johnny Depp trece pe la coafor. Iar coafura sa aparent neglijentă este rezultatul muncii minuțioase a unui hair stylist.

Își rad fața.

Pe lângă procedurile cosmetice obișnuite, dermaplaningul oferă strălucire pielii. Această procedură constă în exfolierea mecanică a feței, în timpul căreia stratul cornos este îndepărtat cu lama subțire, iar părul vellus este bărbierit. După o astfel de procedură machiajul se arată perfect, iar pielea pare să strălucească din interior. Prin urmare, nu este de mirare că multe vedete, printre care Taraji Henson și Kaley Cuoco, o adoră.

Știu cum să ascundă cicatricile.

Uneori alegerea ținutei are și motive practice. De exemplu, în 2013, Charlize Theron a participat la ceremonia de decernare a premiilor Variety Power of Women într-o rochie care avea o panglică la gât, menită să ascundă o cicatrice.