12 rochii care le-au creat incomodități vedetelor care le-au purtat

Alegerea ținutei perfecte pentru un eveniment important este, uneori, o adevărată provocare.

Chiar și vedetele de talie mondială au avut cazuri când rochiile alese le-au creat diferite probleme.

Madonna a căzut pe scenă din cauza pelerinei.

În timp ce cânta la premiile BRIT 2015, Madonna a avut parte de un incident care s-a întâmplat din vina dansatorilor. Potrivit planului, cântăreața trebuia să dezlege pe  neobservate pelerina, iar dansatorii trebuiau să o scoată rapid. Dar nu a funcționat conform planului deoarece Madonna a legat-o foarte bine. Când a ajuns pe scări a tras de panglica de mătase, dar nu s-a dezlegat. A avut de ales: fie se sufoca, fie cădea. A ales să cadă.

Elizabeth Olsen a demonstrat că vântul și fustele scurte sunt incompatibile.

În timpul unei ședinței foto vântul i-a ridicat fusta, dar actrița a reușit să reacționeze rapid și să o țină.

Alexander Skarsgard a salvat-o pe Margot Robbie.

În timp ce Skarsgård și Robbie pozau la premiera filmului „Tarzan” lui Margot i s-a deschis fermoarul, dar actrița nu a observat. Alexander Skarsgard, ca un adevărat domn, a reacționat rapid și i l-a încheiat. Robbie și-a răsplătit salvatorul cu un sărut prietenos pe obraz.

Katherine Heigl nu a putut să se bucure pe deplin de gustul victoriei din cauza unei bretele rupte. 

În timpul ceremoniilor apar adesea incidente neplăcute. Și actrița Katherine Heigl a avut parte de ghinion. Când a ieșit să-și ia premiul a observat că i s-a rupt o bretea. Dar Catherine nu s-a pierdut cu firea.

Rochia Sofiei Vergara s-a rupt cu 20 de minute înainte de decernarea premiului.

Actrița a venit la Emmy împreună cu colegii ei din The American Family. Nimic nu prevestea probleme, când dintr-o dată, cu 20 de minute înainte ca scena să anunțe că seria lor câștigase, rochia lui Vergara s-a rupt la cusături. Echipa ei a trebuit să o repare urgent.

Hayden Panettiere s-a împiedicat în rochia lungă.  

Deși arăta în această rochie exact ca o prințesă, în timp ce urca scările actrița s-a împiedicat și a căzut . Dar și-a revenit repede și a strigat publicului: „M-am ridicat!”

Bryce Dallas Howard își alege singură ținutele pentru ceremonii.

De obicei de vestimentația vedetelor au grijă stiliștii care colaborează cu designerii. Dar Bryce Dallas Howard își alege singură ținutele.

Renee Zellweger a măsurat rochia pentru Oscar de cel puțin 12 ori.

Renee a cucerit toată lumea cu rochia ei impecabilă Armani Privé. Pentru ca ținuta aleasă să i se potrivească perfect au lucrat la ea 3 croitori. Zellweger a măsurat rochia de cel puțin 12 ori!

Rochia actriței Zendaya cântărea aproape 5 kg.

Costumul de Cenușăreasa în care Zendaya a strălucit la Gala Met este o adevărată minune. Cu ajutorul baghetei magice rochia argintie s-a transformat în fața publicului într-o frumoasă ținută albastră. La crearea acestei rochii a lucrat, timp de 3 luni, o echipă de 8 persoane. Î final rochia a ajuns să cântărească tocmai 4,9 kg.

Pe Alison Brie au ajutat-o tocmai ​​4 persoane să îmbrace această rochie.

Vedeta a apărut la Screen Actors Guild Awards într-o rochie Miu Miu cu o fundă uriașă la spate, care semăna mai degrabă cu niște aripi. Tocmai 4 persoane au ajutat-o ​​pe actriță să îmbrace această ținută sofisticată.

Selena Gomez abia își putea mișca brațele.

Vedeta a ales pentru Hollywood Beauty Awards o ținută destul de nereușită. Rochia din satin roz era extrem de incomodă deoarece nu-și putea mișca deloc mâinile.

Rihanna a fost nevoită să-și țină cu mâna partea de sus a rochiei. 

La premiera Ocean’s 8 din Londra Rihanna a apărut într-o rochie frumoasă cu decolteu adânc. Însă această ținută s-a dovedit a fi foarte incomodă deoarece în timpul ședinței foto rochia aurie a alunecat de pe umărul drept, expunându-i sânul drept al cântăreței. Dar Rihanna nu s-a pierdut cu firea și a ținut rochia tot restul serii.