12 reguli a unei femei, ce arată mereu frumos și elegant!

”Eu niciodată nu judecam femeile ce își doresc o viață mai bună. La fel cum niciodată nu înțelegeam bărbații, care mereu spuneau că femeile au nevoie doar de bani…Pe când, bărbații niciodată nu ratează o femeie frumoasă, îngrijită, ce poartă o rochie elegantă, are părul frumos aranjat și mâinile îngrijite. Se zice că frumusețea cere jertfe. Nu este adevărat! Frumusețea cere bani!”  Karl Lagerfeld

Legendarul Karl Lagerfeld, cunoscut tuturor doamnelor ce sunt într-un pas cu moda, de multe ori a declarat că nu condamnă femeile ce vor să arate bine, scump și elegant. El îi acuză pe bărbații ce susțin că frumusețea are nevoie de jertfe. Este o iluzie – frumusețea are nevoie de bani. Fiecărui bărbat îi place să-și admire partenera fericită, într-o ținută frumoasă și cu zâmbetul pe față.

Pentru a arăta mereu bine este nevoie de bani, timp și capacități. Cu ajutorul unor sfaturi, veți putea crea ținuta perfectă și o imagine scumpă.

Propriul stil  

Orice femeie trebuie să aibă propriul său stil. Niciodată nu contați pe faptul că abundența de strasuri, broderii sau a altor elemente decorative vă vor face mai atrăgătoare. Dacă veți exagera cu aceste elemente în vestimentație, riscați să arătați ridicol. O ținută trebuie să fie perfect combinată, iar elementele bine echilibrate. Accesoriile drăguțe trebuie să fie alese cu bun gust, evidențiind frumusețea femeii.

Accentul 

În ținuta dvs neapărat trebuie să fie prezent un detaliu, ce-i oferă unicitate. Vă puteți folosi de unele accesorii originale, puteți lega frumos o eșarfă sau purta o pereche de ochelari de soare.

O femeie frumoasă este o femeie îngrijită 

Trebuie să avem grijă nu doar de lucruri, dar și de sine însuși. O piele fină și curată, părul frumos aranjat și o manichiură perfectă pot spune despre o femeie mult mai multe lucruri decât un brand scump, ce este purtat cu insistență. Hainele trebuie să fie curate, bine călcate și frumos aranjate. Este important să purtați hainele de mărimea potrivită. Evitați încercările de a îmbrăca o pereche de blugi cu două mărimi mai mici și nu purtați pulovere prea largi. Deși sunt doar niște detalii, acestea pot ruina întreaga imagine. Dacă o haină nu se potrivește după mărime, mai bine nu o purtați. Dacă e posibil, mergeți la un atelier și refaceți-o după propria mărime. Modelul hainei la fel, contează foarte mult. Alegeți acele modele ce vor accentua formele frumoase și vor ascunde neajunsurile.

Calitatea este cheia succesului 

Marca notorie a hainei nu vă va oferi o ținută stilată. O femeie cu replica unei genți de brand, ce stă la oprirea autobusului într-un orășel foarte mic, arată cel puțin straniu și chiar ridicol. Nu fiți mereu în goana după logo-urile bine cunoscute de toți. Faceți accent doar pe calitatea produsului.

Bijuterii stilate 

Bijuteria nu trebuie să fie ieftină. Aceasta trebuie să arate stilat și original. În nici un caz nu purtați replici a bijuteriilor de brand. Riscați să vă lipsiți ținuta de stil și bun gust. Dacă o bijuterie atrage atenția celor din jur, aceasta neapărat trebuie să fie de calitate și originală. Niște cercei stilați și un pandativ vor oferi ținutei dvs un stil actual și aer aristocratic.

O ținută clasică stilată 

Ținutele clasice mereu vor fi actuale. Dacă doriți să arătați stilat într-o ținută clasică, trebuie să atrageți atenția asupra calității articolului vestimentar. Nu economisiți pe calitatea stofei. O rochie din stofă sintetică niciodată nu va arată scump și stilat. Aceasta nu va accentua feminitatea și nu va oferi ținutei eleganță. Priviți diferența în poza de mai jos.

Blana artificială 

În prezent, blana artificială este alegerea multor femei. Nu este deloc rușinos să o purtați. Este important să rețineți o regulă: blana artificială nu trebuie să fie o imitație ieftină a unei blăni de lux. Alegeți culori frumoase și forme originale – acest lucra va demonstra că chiar dacă blana este artificială, femeia ce o poartă are un gust foarte bun.

Decor calitativ 

Multe haine stilate sunt de un model foarte simplu. Aici, puteți adăuga ținutei unele accesorii frumoase și masive, dar calitative.

Tendințe actuale 

Tendințele modei se schimbă în fiecare sezon. Însă, acest fapt nu înseamnă că trebuie să mergeți în grabă la magazin și să vă schimbați complet garderoba de fiecare dată. Deja peste câteva luni acestea își pot pierde din popularitate. Trebuie să alegeți acele articole vestimentare ce vă accentuează originalitatea și propriul dvs stil.

Calitatea, nu cantitatea  

Multe femei cunosc situația când în dulap nu mai este loc, dar nu ai cu ce să te îmbraci. Aceasta este greșeala principală. Nu merită să contați pe cantitatea articolelor vestimentare. Ceea ce cu adevărat merită atenția este calitatea. Haina trebuie să accentueze gustul dvs, stilul și individualitatea.

Opriți-vă la timp 

În orice există o limită. Nu folosiți o cantitate exagerată de bijuterii sau produse cosmetice. Transformarea propriei persoane într-un Pom de Crăciun strălucitor vă va lipsi de stil și eleganță. Creați o imagine perfect echilibrată, în care detaliile se completează reciproc.

Prezentați-vă frumos 

Trebuie să știți cum să vă prezentați frumos. Nu optați pentru hainele inconfortabile – acestea vor ruina întreaga imagine. Ținuta trebuie purtată cu încredere de sine. Țineți spatele drept, priviți spre orizont și zâmbiți. Fiți un interlocutor interesant, păstrați bunele maniere, învățați să aveți o atitudine ironică nu doar pentru toți cei din jur, dar și pentru propria persoană – aceasta va atrage oamenii către dvs.

Deși aceste reguli sunt cunoscute de fiecare femeie, se întâmplă să fie uitate. Țineți cont de acestea, fiți stilate și individuale. Lăsați-i pe cei din jur să vă admire.