12 produse de înfrumusețare pe care le putem folosi diferit pentru a profita la maximum de ele

Fiecare femeie s-a confruntat cel puțin o dată cu faptul că nu i s-au potrivit produsele cosmetice sau de îngrijire. Dar nu vă grăbiți să le aruncați, deoarece le puteți folosi în alte scopuri.

Rimel în loc de eyeliner sau creion. 

Dacă vi s-a terminat creionul sau eyeliner-ul, vă vine în ajutor rimelul și o periuță subțire. Consistența rimelului vă permite să trasați liniile și machiajul va rezista foarte bine.

Ruj coral în loc de corector.

Rujul coral va acoperi cearcănele la fel ca un corector. Trebuie doar să aplicați o cantitate mică de produs și fața Dumneavoastră va căpăta un aspect proaspăt.

Farduri de ochi întunecate pentru vopsirea rădăcinilor părului.

Acest truc este perfect pentru brunete: pentru a atenua contrastul dintre pielea deschisă și părul închis la culoare, aplicați pe rădăcini farduri mate care se potrivesc cu nuanța părului tău. Acest lucru va face ca părul să pară mai gros și mai des.

Farduri de ochi pentru o manichiură frumoasă. 

Dacă fardurile se sfărâmă, nu vi se mai potrivesc sau au expirat, le puteți folosi ca aditiv la ojă. Fardurile colorate vor transforma o ojă transparentă, iar highlighter-ul îi va oferi ojei strălucire. Apropo, nu este necesar să turnați produsul în sticluță, pentru început puteți încerca să amestecați o cantitate mică.

Pudra transparentă în combinație cu rimelul va adăuga volum genelor.

Pentru mai mult volum încercați să aplicați o cantitate mică de pudră transparentă între straturile de rimel.

Cremă de față pentru a-i oferi strălucire parului și pentru a-l netezi. 

Pe lângă faptul că vor face părul mai mătăsos, cremele conțin și ingrediente precum acidul hialuronic care ajută cu adevărat la reținerea umidității în firul de păr.

Ruj transparent pentru aranjarea sprâncenelor și înmuierea cuticulelor.

Dacă nu aveți gel sau ceară pentru sprâncene, vă poate ajuta rujul igienic. În plus proprietățile sale emoliente pot fi utile nu numai pentru buzele crăpate, ci și pentru cuticule.

Gel pentru igienă în loc de spumă purificatoare pentru față. 

Nivelul pH-ului din demachiante este extrem de important. Cu cât este mai scăzut, cu atât sunt mai puternice proprietățile acide, care împiedică dezvoltarea bacteriilor și ciupercilor. Prin urmare gelul dat este perfect pentru curățarea feței.

Eyeliner lichid pentru desenarea modelelor pe unghii.

Vârful subțire al eyeliner-ului este perfect pentru a desena modele fine pe unghii. După ce se usucă aplicați deasupra un strat transparent.

Pudră în loc de șampon uscat.

Acest truc este mai potrivit pentru femeile blonde. Datorită proprietăților sale absorbante pudra va acționa ca un șampon uscat. Aplicați-o cu o perie mare de-a lungul cărării și pe frunte, unde excesul de sebum este mai vizibil.

Deodorantul-stick protejează de bătături și calusuri.

Folosiți un deodorant-stick înainte de a vă încălța: aplicați-l pe zonele care rod, de obicei, și va proteja pielea de bătături.

Fixativ pentru uscarea rapidă a ojei. 

Pentru a reduce timpul de așteptare după aplicarea ojei încercați acest truc: după câteva minute pulverizați fixativ, dar la câțiva centimetri de unghii, pentru a evita formarea bulelor. Mai așteptați câteva minute, spălați-vă mâinile cu apă și săpun pentru a înlătura fixativul de pe piele.