12 piese vestimentare din garderoba Dumneavoastră la care ar trebui să renunțați în 2021. Iată cu ce le puteți înlocui

În 2021 va trebui să ascundem cât mai departe fusta cu imprimeu leopard și să o înlocuim cu una maxi din denim.

În acest articol veți afla care sunt tendințele acestei primăveri și pe care ar trebui să le dăm uitării.

Fustele scurte din denim.

Fustele din denim sunt încă la modă, dar nu cele mini, dar maxi.

Cămașă purtată sub rochie.

În acest sezon nu mai este la modă să purtăm cămașa sub rochie. O alternativă ar fi combinația dintre polo și rochie.

Imprimeul leopard.

Celebra fustă cu leopard print din satin nu mai este la modă în acest sezon. Dacă nu vă puteți despărți de leopard print, „ascundeți-l” printre frunze, cum au făcut designerii Dolce și Gabbana în noua lor colecție.

Trenciul bej.

Chiar dacă acest model este considerat clasic, de această dată designerii ne recomandă modele colorate și neobișnuite. Dacă nu sunteți gata să renunțați la lucrurile de bază, atunci există o altă opțiune, un palton negru, spre exemplu.

Rochie tricotată.

În 2019 au fost la modă rochiile tricotate, dar în această primăvară vor fi la modă cele romantice, vaporoase, cu volane. Designerii ne îndeamnă să încercăm să ne simțim ca niște prințese, să purtăm satin, mătase și brocart.

Tie-dye.

Tie-dye este un imprimeu fără de care este aproape imposibil să ne imaginăm garderoba de vară, de aceea ne-a surprins faptul că designerii au ales să-l înlocuiască cu ținute monocrom. Nuanțele „plictisitoare” de bej, gri și alte culori pastelate și-au recăpătat poziția în acest sezon.

Decolteul rotund.

În 2021 designerii ne îndeamnă să renunțăm la decolteul rotund sau în formă de V și să optăm pentru cele geometrice. Versace, Off-White și JW Anderson ne recomandă să alegem haine cu decupaje la talie, sub piept și chiar pe umeri.

Pantaloni clasici.

Locul acestor modele de pantaloni a fost ocupat de modelele largi, din piele, de culoare neagră, caramel și kaki.

Hainele cu decupaje.

În acest an Fendi, Mugler, Loewe ne recomandă să purtăm lenjeria de corp în loc de haine: puteți înlocui topurile cu sutiene din dantelă, rochia tricotată cu o cămașă de noapte și să avem în garderobă cel puțin o bluză transparentă.

Fustele semi-transparente.  

Casa de modă Dior ne-a șocat, apoi ne-a făcut să ne îndrăgostim de fustele semi-transparente purtate cu pantaloni scurți sub ele. Dar în acest sezon va trebui să optăm pentru fustele din piele cu tăietură în față.

Blugii cu buzunare mari.

Din păcate, fashionistele vor fi nevoie să renunțe, în acest sezon, la buzunarele încăpătoare. Designerii și-au amintit de o tendință demult uitată, blugii cu o cusătură în mijloc, care ne vor ajuta să părem mai suple.

Sandalele cu vârful ascuțit.

Chiar și acestea au suferit schimbări în acest sezon. Designerii ne recomandă, în unanimitate, să renunțăm la modelele cu vârful rotund și ascuțit și să optăm pentru cele vârful pătrat sau dreptunghiular, care au fost la modă în anii 90.