12 obiecte pe care ne grăbim să le cumpărăm, iar mai apoi le aruncăm la coșul de gunoi

Multe obiecte de uz casnic arată atractiv în publicități și pe rafturile magazinelor, dar în realitate nu sunt prea utile sau necesită prea multă îngrijire.

Următoarele 12 obiecte fac parte din această categorie.

1. Fierbătoare electrice din metal și sticlă. 

Un fierbător din inox poate funcționa timp de câțiva ani fără întrerupere, dar cele care au elemente de sticlă se defectează mult mai repede.

2. Jaluzele din bambus.

Jaluzelele din bambus par a fi o alternativă bună a celor de stofă, dar au câteva dezavantaje: firele ies de sub rolă și se pliază strâmb.

3. Robot de spălat geamuri.

Acest dispozitiv este foarte util, dacă aveți multe ferestre mari. Dacă ferestrele sunt înguste, este mai ușor să le spălați singuri deoarece robotul nu va putea să le curețe bine.

4. Aparate de făcut sandvișuri și de vafe.

Cel mai probabil vă veți aminti de ele doar de câteva ori pe lună. Pe lângă aceasta se curăță destul de greu.

5. Cadă cu hidromasaj.

Dacă nu aveți de gând să folosiți acest sistem cel puțin o dată pe săptămână, ar fi bine să renunțați la această idee, deoarece sistemul trebuie curățat, chiar dacă nu este folosit.

6. Comode înguste.

Comodele înguste economisesc spațiu, dar nu uitați să le fixați de perete, deoarece ar putea să cadă.

7. Sucitor și mojar din marmură.

Ustensilele din marmură arată bine, dar sunt incomode de utilizat. Marmura este o piatră destul de capricioasă, absoarbe lichidele uleioase și își schimbă culoarea și, pe lângă aceasta, se curăță destul de greu.

8. Adidași cu talpă rotundă.

Aceste modele au fost concepute pentru a stimula mușchii picioarelor în timpul mersului, dar să știți că nu sunt pentru toată lumea. Talpa rotundă și înaltă face mersul instabil. Dacă doriți să cumpărați astfel de adidași, ar fi bine să optați pentru modele mai ușoare, cu tălpi mai subțiri.

9. Dispozitive cu USB, care se conectează la computer.

Încălzitorul pentru căni, mini-ventilatoarele și alte obiecte mici par drăguțe și practice. Dar, din păcate, acestea nu se descurcă prea bine cu funcțiile lor și, prin urmare, riscă să ajungă la coșul de gunoi.

10. Suport din pentru periuțe de dinți din polyresin.

Aceste suporturi nu sunt practice deoarece se răstoarnă foarte ușor.

11. Aparat de cafea.

Pe lângă faptul că sunt destul de scumpe, acestea riscă se se defecteze frecvent, iar reparația este destul de costisitoare. Pe lângă aceasta aparatul de cafea necesită o îngrijire specială: trebuie curățat și spălat în mod regulat și se folosește doar apa filtrată.

12. Mese de cafea din lemn cu spațiu între scânduri.

Aceste mese arată foarte bine, dar au un dezavantaj: firimiturile, praful și alte resturi se adună în fisuri.