12 motto-uri ale acestui an în funcție de luna în care te-ai născut

Anul Nou nu este doar ziua care marchează o schimbare banală în calendar. El poate fi o ocazie perfectă pentru a face schimbări spre bine în viața noastră!

Dar ca să nu fim prea abstracți în exprimări, vă propunem câteva slogane care vă pot motiva să pășiți înainte în noul an. În funcție de luna în care v-ați născut, acestea sunt cuvintele care vă vor ajuta să țineți capul sus și să fiți hotărâți să faceți schimbări în viața dvs.!

Ianuarie – Schimbare

În 2018 s-ar putea să vă aștepte multe schimbări care să atingă toate sferele vieții dvs. Nu vă temeți de schimbări! Important e să puteți scoate foloase din ele.

Februarie – Energie

În 2018 veți dori să creați ceva nou, căci anul a început deja cu o energie nemaipomenită, nu-i așa? Nu ezitați să fiți activ la serviciu, dar și în viața personală.

Martie – Talent

2018 e un an perfect pentru a vă manifesta din punct de vedere artistic. În sfârșit a venit timpul să faceți ceea ce v-ați dorit demult și să vă valorificați talentele!

Aprilie – Stabilitate

Probabil în anii trecuți ați avut ascensiuni și căderi, de aceea acum e momentul potrivit pentru a găsi un echilibru. Dacă vă veți ghida de acest motto, foarte curând veți găsi acea stabilitate și odihnă de care aveți nevoie.

Mai – Rezultate

Uitați de toate relele și orientați-vă spre lucruri pozitive. Anul 2018 e perfect pentru a obține rezultatele pe care vi le-ați dorit demult!

Iunie – Autorealizare

În acest an ați putea atinge culmi la care nici nu v-ați gândit. O atitudine și o motivare corectă, cum ar fi acest motto, vă va ajuta să obțineți niște succese nemaipomenite!

Iulie – Încredere

În 2018 e important să deveniți o persoană încrezută. În acest fel vă veți putea planifica eficient toate activitățile pentru a obține rezultate maxime.

August – Control

Controlul emoțional pe care l-ați putea dezvolta va deschide în fața dvs. noi și noi orizonturi. Acesta e un moment ideal pentru a înțelege de ce aveți nevoie pentru o fericire autentică!

Septembrie – Curaj

În 2018 ați putea să vă manifestați cele mai bune calități personale. Curajul este o virtute care vă va ajuta mult în toate sferele vieții!

Octombrie – Intuiție

Noi uneori uităm de sensibilitate și intuiție, deși acestea ne pot ajuta foarte mult. Ascultați mai mult de “glasul interior” în acest an ca să puteți alege de fiecare dată soluțiile cele mai bune.

Noiembrie – Succes

Începutul acestui an e perfect pentru a lăsa zona confortului în trecut, descoperind în acest fel o mulțime de oportunități. Nu ezitați să încercați lucruri noi!

Decembrie – Adevăr

Începutul acestui an e perfect pentru un astfel de motto, căci niciodată nu e târziu să încercăm să pătrundem în esența lucrurilor care ne înconjoară. S-ar putea să aflați în acest fel că ele sunt atât de complexe, încât prima impresie este aproape mereu greșită.

Vă regăsiți în acest cuvinte-motto? Spuneți-ne gândurile dvs. în comentarii!