12 motive pentru care viața fără lei este foarte grea și plicticoasă

Chiar dacă dintr-o parte pot părea destul de autoritari, leii au și o altă latură a personalității, pe care o cunosc prea puțini.

Credincioși, fideli, siguri, încrezuți și plini de viață – leii devin părinți exemplari și soți ideali.

Iată de ce merită să iubești un leu

1. Sunt credincioși

Leii sunt foarte loiali, ei niciodată nu fac prietenii de dragul profitului sau unor avantaje personale.

În plus leii apreciază prietenia îndelungată și valoroasă. Ei apreciază când au alături oameni în care pot avea încredere, oameni care știu să țină limba după dinți atunci când este nevoie. Un leu niciodată nu va îngădui ca un prieten de-al său să fie jignit în prezența sa. El îi apără mereu pe prietenii săi, mai ales în fața celor care nu intră în acest cerc.

2. Sunt ambițioși

Leii sunt niște oameni foarte ambițioși. Lor le place lupta, le place să-și pună scopuri aproape de neatins și știu să insiste până la capăt. Cel mai important e că ei știu ce vor și știu de ce vor asta.

Unui leu îi este extrem de important să simtă că este printre cei mai buni. Dacă eșuează, leul încearcă din nou. Dacă iarăși eșuează, el mai încearcă o dată, dar cu o forță și insistență mult mai mare. Totodată el îi ține minte pe cei care i-au fost alături în situații dificile și le este foarte recunoscător.

3. Sunt demni de încredere

Ambiția nu este cea mai importantă calitate a leilor. Mai presus de asta este siguranța, în ei poți avea încredere desăvârșită.

4. Leii îi încurajează pe cei din jur

Leii sunt oameni la care poți veni după un sfat atunci când ești derutat. Unul din cei mai buni prieteni de-ai mei a absolvit o școală de artă culinară și vroia să înceapă o afacere, dar înainte de asta își dorea să se angajeze la un restaurant de lux. Totuși el era foarte indecis și nu știa dacă va reuși.

Eu i-am amintit că dacă nu va încerca, nu va mai ști niciodată dacă a fost un obiectiv real sau nu. Acest adevăr simplu l-a ajutat să se angajeze și să înceapă ulterior propria afacere.

5. Eu sunt leu și pur și simplu vreau ca toți apropiații mei să fie fericiți

Iată de ce suntem atât de insistenți în a le da “un șut în fund” acelor dragi, ca ei să facă un pas înainte. Noi nu vrem ca ei să se gândească la dificultățile din calea lor, ci pur și simplu să-și urmeze visul.

6. Leii sunt foarte veseli

E adevărat că leii au nevoie de atenția celor din jur. Dacă un leu intră într-o încăpere și nimeni nu-l bagă în seamă, el se poate indispune grozav. Leilor le place să spună povestească tot felul de întâmplări interesante și să îi amuze pe cei din jur.

7. Leii sunt plini de viață

Leii iubesc atât de mult viața, încât sunt gata de sacrificii extraordinare de dragul de a afla ceva nou, de a căpăta o experiență valoroasă sau de a vedea ceva ce nu au mai văzut.

Nouă ne place să gustăm bucate noi, să mergem la munte, să urmărim cerul înstelat. Nouă ne plac la nebunie avionale și, dacă am putea, am călători zi de zic.

Leii nu sunt oamenii cărora le e frică să părăsească zona de confort. Noi nu avem atât de mare nevoie de siguranță financiară ca în cazul altor oameni.

8. Noi vedem mereu partea pozitivă a lucrurilor

Leii sunt extrem de optimiști. Ei s-au născut în miezul verii, în perioada ideală pentru a te simți liber, sensibil și vesel. De aceea leii sunt mereu încrezători în propriul succes.

9. Noi găsim ieșire din orice situație

Alți oameni s-ar putea să fie mai organizați decât noi. Planificarea ne obosește, de aceea nouă ne place la nebunie să trăim viața fără nici un fel de scenariu prestabilit.

Noi credem cu tărie că important e să iei decizia corectă acum. Noi admirăm spontaneitatea. Și chiar dacă aceasta ne aduce multe bătăi de cap, noi rămânem la ideea că vom găsi neapărat o soluție!

10. Leii sunt sinceri

Rareori veți găsi un leu mincinos, mai ales în relația cu un om apropiat. Și mai important e că leii nu se mint pe sine înșiși! Asta înseamnă că noi detestăm bârfele pe la spate, iar dacă ceva nu ne place, o spunem direct în față.

11. Avem relații bune

Leii sunt oameni care mereu au relații bune cu cei pe care îi întâlnesc. Lor le vine ușor să găsească limbă comună cu oameni necunoscuți, cu care apoi se împrietenesc.

Iată de ce atunci când aveți probleme, puteți cere ajutorul leilor: ei cu siguranță au “o cunoștință” care vă va ajuta să soluționați problema.

12. Noi iubim cu toată inima

Inima leului iubește sincer, pasional și fără echivoc. De aceea dacă jumătatea dvs. este un leu, puteți să nu vă mai întrebați dacă el chiar vă iubește sau nu. Dacă nu v-ar fi iubit, nu ar fi fost alături de dvs.!

Noi pur și simplu nu suntem în stare să fim alături de un om care nu ne trezește emoții puternice. Din păcate noi mereu credem că iubirea noastră este reciprocă.

Noi ne-am născut în perioada ideală pentru a sărbători ziua de naștere. Să fim sinceri: iulie-august este o adevărată poveste pentru a organiza petreceri la un grătar și o gură de aer curat.

Mai ales că noi suntem niște organizatori impecabili și nu ne temem de responsabilități. De aceea dacă aveți alături un leu, puteți sta liniștiți: sunteți pe mâini bune!

error: Content is protected !!