12 modele de tipare pentru croitoresele începătoare. Câteva cusături și haina este gata!

La fel ca orice fată îmi plac foarte mult rochiile, fustele și bluzele frumoase. Una dintre cerințe față de o haină nouă este comoditatea și desigur frumusețea. De asemenea, aș vrea o haină unică, pe care să o am doar eu și nimeni altcineva.

Într-o astfel de situație există două soluții: fie să dau comandă de haine la un atelier de croitorie, fie să le cos singură. Dar ce e de făcut dacă nu am nici prea mulți bani pentru ținute la comandă și nici nu știu să cos prea bine?

Recent o prietenă care este amatoare de handmade mi-a spus există tipare de haine foarte simple cu ajutorul cărora chiar și o școlăriță ar putea coase haine. Am început să caut astfel de modele și am înțeles că este o soluție extraordinară. Peste o săptămână mi-am completat garderoba cu 2 rochii noi și o tunică cusută chiar de mine.

Tipare de croitorie moderne

Echipa noastră v-a pregătit 12 modele de tipare cu care se va descurca chiar și o începătoare în ale croitoriei. Inspirați-vă!

Iată o tunică originală cu un tipar foarte simplu.

Bluza petrecută se potrivește excelent cu fusta dreaptă și cu pantaloni mulați. O idee genială pentru stilul office.

Ușor, simplu, foarte feminin și stilat!

În acest an se poartă umerii dezgoliți. Dacă veți coase o astfel de rochie, veți fi în pas cu moda.

Această rochie poate fi purtată și la serviciu și la o plimbare.

Mai întâi desenați tiparul pe hârtie milimetrică, apoi treceți-l pe hârtie. Înainte de a croi, călcați bine materialul, pliați-l în două și aranjați tiparul. Piesele de tipar conturați-le cu cretă. Nu uitați să lăsați și rezerve! Tăiați materialul cu foarfece ascuțite pentru material pentru a nu-l deteriora.

Atunci când tăiați piesa necesară materialul trebuie să fie în dreapta, iar foarfecele trebuie să rămână în stânga. După ce ați tăiat toate piesele modelului, asamblați-le. Mai întâi cu mâna și faceți o măsură de probă. După efectuarea corectărilor și ajustărilor, puteți coase haina la mașină.

Stilat și original!

O bluză extrem de simplu de confecționat!

În această haină nouă cusută de dvs., veți arăta superb și elegant.

Extrem de simplu!

O soluție excelentă pentru o ținută de zi cu zi. Practic, comod și rafinat!

Acum garderoba dvs. va fi plină de originalitate și eleganță!