12 mirese ale căror rochii au intrat în istorie, devenind subiect de discuție

Aceste modele de rochii continuă să fie la modă.

Am examinat și am selectat cele mai originale rochii de mireasă din toate timpurile.

Elizabeth Taylor.

Elizabeth s-a căsătorit de mai multe ori. Toate ținutele pe care le-a purtat au fost originale. Prima rochie a fost cu trenă lungă, decorată cu mărgele și perle. Pentru căsătoria cu Michael Wilding, Elizabeth a purtat o rochie new look și sacou. Pentru căsătoria cu Richard Burton a purtat o rochie galbenă de șifon, iar pentru căsătoria cu Eddie Fisher a optat pentru o ținută de mătase și, în loc de voal, a purtat o eșarfă subțire i-a acoperit capul și umerii.

Grace Kelly.

Rochia de mireasă a lui Grace a fost una dintre cele mai originale din istorie. Dar ținuta din imagine a purtat-o pentru înregistrarea căsătoriei cu Rainier. Grace a optat pentru acest costum de tafta acoperit cu dantelă bej.

Brigitte Bardot.

Pentru cea de-a doua nuntă cu actorul Jacques Charrier, Brigitte a purtat o rochie în carouri roz și alb. Acest imprimeu se utiliza, pe atunci, pentru textile, dar Brigitte a reușit să le introducă și în îmbrăcăminte.

Liza Minnelli.

Ținuta pe care a purtat-o Liza Minnelli, în 1967 a fost foarte neobișnuită pentru acea perioadă, când se purtau rochiile scurte.

Audrey Hepburn.

Pentru a doua căsătorie, care a avut loc în 1969, Audrey a optat pentru o ținută minimalistă: o rochie scurtă roz pal cu mâneci lungi. În loc de voal a purtat o batistă, care i-a completat perfect ținuta.

Bianca Jagger.

Bianca a ales pentru nunta sa, care a avut loc în 1971, un costum alb din două piese, format dintr-o fustă maxi și sacou cu decolteu adânc. Costumul a intrat, pe bună dreptate, în clasamentul celor mai elegante ținute din secolul XX.

Mariah Carey.

Căsătoria cântăreței cu Tommy Mottola a avut loc în anul 1993. Deși a durat doar 4 ani, rochia a intrat în istorie. Lungimea trenei a fost de circa 8 m.

Celine Dion.

Deși au trecut 26 de ani de atunci, ținuta vedetei continuă să fie în atenția designerilor din întreaga lume. Accentul principal a fost pus pe coafura masivă care avea 2 000 de cristale Swarovski și o greutate de peste 3 kg.

Kate Moss.

Rochia lui Kate Moss pentru nuntă cu chitaristul Jamie Hince a fost creată de prietenul său John Galliano. Ținuta de culoare crem în stil chic vintage i s-a potrivit de minune.

Miranda Kerr.

Miranda a spus, într-un interviu, că imediat după logodnă și-a visat rochia. S-a inspirat din ținuta lui Grace Kelly, iar directorul creativ al casei Dior, Maria Grace Curie, a realizat-o. După cum și-a dorit mireasa, ținuta a fost sobră, dar impresionantă.

Meghan Markle.

Meghan a optat pentru o rochie simplă, dar elegantă și sofisticată. Voalul de 5 metri a fost decorat cu broderie cu 53 de flori, simbolizând țările din Commonwealth of Nations.

Regina Victoria.

În acea perioadă miresele purtau rochii elegante, dar nu neapărat albe. Regina Victoria a ales, pentru nunta care a avut loc în 1840, o rochie albă. De atunci această tendință a intrat în modă și rămâne actuală până în prezent.