12 mame tinere care nu se jenează de corpul lor care s-a schimbat după naștere

Nașterea unui copil nu este doar un miracol și o experiență incredibilă, este și o provocare pentru corpul femeii. Iar tinerele mame celebre nu fac excepție, dar învață să se accepte și să povestească lumii întregi despre experiența lor.

Aceste vedete demonstrează, prin exemplul lor, că transformările postpartum sunt un fenomen natural și nu ar trebui să devină un obstacol în calea acceptării de sine.

Ashley Graham.

După nașterea gemenilor silueta sa a suferit modificări. Modelul a susținut întotdeauna pozitivitatea corpului, dar a trebuit să facă și o muncă interioară serioasă pentru a-și accepta din nou corpul și a-l iubi. Adresând-se proaspetelor mămici, Ashley le îndeamnă să nu uite că toate sunt frumoase – indiferent de cum arată după sarcină.

Anne Hathaway.

Actrița a vorbit despre experiența sa din timpul sarcinii. Pentru Hathaway nașterea unui copil este întruchiparea iubirii, așa că nu ar trebui să ne fie rușine de schimbările corporale.

Actrița a demonstrat prin propriu exemplu cele afirmate, apărând la un eveniment social într-o rochie mulată la doar câteva luni după naștere.

Meghan Markle.

În 2019 Meghan Markle l-a născut pe Archie, iar 2 zile mai târziu a apărut în public. Meghan purta o rochie trench albă, fără mâneci, cu o curea care nu făcea decât să-i sublinieze silueta schimbată.

Această ieșire a primit aprobarea publicului: ducesa le-a arătat milioanelor de femei că este complet normal să ai astfel de siluetă după naștere.

Eva Longoria.

Vedeta a decis să-și recapete fosta siluetă la doar 5 luni de la nașterea fiului ei. Actrița a spus că a fost liniștită în legătură cu faptul că silueta i s-a schimbat și a decis să înceapă antrenamentele abia atunci când și-a dat seama că este cu adevărat pregătită pentru asta.

Kate Winslet.

După nașterea celui de-al treilea copil Kate Winslet a vorbit despre faptul că nu a avut nici timp, nici dorința de a face sacrificii de dragul unei siluete perfecte. „Corpul nu va reveni la forma anterioară imediat după naștere, iar acest lucru este absolut normal”, a spus actrița la 15 luni după nașterea fiului său.

Cardi B.

Chiar dacă a revenit la forma anterioară la 3 luni de la naștere, nu ascunde o parte din transformarea corpului (pigmentarea pielii) rămasă după sarcină.

Kirsten Dunst.

După ce a devenit mamă Dunst nu s-a grăbit să revină la formele ei anterioare. Kirsten nu a lăsat Hollywood-ul să dicteze cum ar trebui sau nu ar trebui să arate corpul ei, ci a considerat important să le arate femeilor prin propriul exemplu că nu este deloc necesar să alerge la sală imediat după naștere. Dunst a recunoscut că pur și simplu nu a avut timp și energie, deoarece a apărut ceva mai important.

Jennifer Love Hewitt.

În timpul primei sarcini actrița silueta sa s-a transformat radical și a fost criticată de mass-media.

Recent Jennifer a devenit mamă pentru a treia oară și nu se jenează de corpul său. Actrița susține că pierderea în greutate nu a fost printre prioritățile ei și că este mai concentrată pe creșterea și îngrijirea copiilor ei decât pe numărarea caloriilor.

Elsa Hosk.

Supermodelul a spus că în timpul sarcinii a acumulat mai multe kilograme decât i-au recomandat medicii, dar nu și-a făcut griji pentru asta.

Jessica Simpson.

Jessica Simpson recunoaște faptul că organismul se schimbă după sarcină. Cântăreața mănâncă corect și se antrenează doar pentru a se simți bine.

Chrissy Teigen.

Modelul a trebuit să învețe să-și iubească corpul după ce a născut. Teigen a recunoscut că la început era îngrijorată, dar acum și-a dat seama că nu propriul ei corp o face fericită, ci copiii și posibilitatea de a fi mamă.

Hilary Duff.

Într-un interviu actrița a mărturisit că a reușit să accepte schimbările din corpul ei după 3 sarcini.

Rosamund Pike.

La 5 săptămâni de la naștere actrița și-a făcut apariția la Globurile de Aur într-o rochie de culoare crem, cu un decolteu adânc, care i-a arătat silueta post-bebe.

Ce părere aveți despre vedetele care nu își ascund corpul după sarcină?