12 lucruri care erau cândva la modă, dar acum nu le putem purta nici prin casă

Tendințele modei sunt trecătoare și fiecare deceniu are propriile sale caracteristici distinctive: de la haine prea sincere la haine sobre, de la culori aprinse și elemente ciudate, la nuanțe mai neutre. Uneori te uiți înapoi și privești cu ironie la ceea ce a fost cândva la modă.

Am decis să ne amintim ceea ce era deosebit de popular acum câțiva ani și acum nu mai poartă nimeni.

Tot felul de eșarfe.

Doar cu câțiva ani în urmă eșarfele erau purtate oricând și oriunde, însă acum nu mai sunt atât de întrebate.

Brățări multe și diferite.

Cândva fashionistele își puneau aceste bijuterii aproape până la coate. Modelele de silicon au fost, de asemenea, populare și purtate chiar și de bărbați.

Ghetre.

Acești „ciorapi” universali puteau fi puși pe ambele mâini și pe picioare. Deși acest element al garderobei a fost inițial destinat sportivilor, dar le-a plăcut și fashionistelor care i-au purtat cu cizme, cu adidași și chiar și cu balerini.

Leggings.

Au fost la modă în perioada 2000-2015 și se purtau atât ca alternativă la pantalonii obișnuiți, cât și cu tunici, rochii și pantaloni scurți. Culoare și stofa erau pentru fiecare gust: de la jerseu strălucitor la dantelă neagră. Acum, desigur, puține femei vor îndrăzni să facă astfel de experimente. Mai mult, fashinistele moderne vor prefera țesăturile mai dense și o combinație cu o haină oversize.

Curele nepotrivite.

Curelele, precum eșarfele, erau purtate pentru a adăuga accent imaginii. Aproape niciun top sau rochie nu se putea lipsi de o curea mare și lată care se purta începând de la șolduri și terminând cu zona de sub piept.

Pălării pe care le purtau și în interior

Căciulile purtate iarna este una, dar să vezi pălării și berete tricotate pe timp de vară este altceva. În urmă cu zece ani toată lumea adora o astfel de combinație.

Haine de catifea.

Este pur și simplu imposibil să uităm de hainele din velur pe care fashionistele le purtau la începutul anilor 2000. Celebrități precum Britney Spears, Kim Kardashian și Beyoncé au făcut din această tendință un adevărat cult.

Pene false pentru păr.

Dacă urmăriți cu atenție fiecare nouă tendință, sunt șanse să vă amintiți de penele țesute în păr. Tendința a fost popularizată, ca întotdeauna, de vedete.

Bijuterii lungi.

Deși erau la modă, aceste accesorii se încurcau mai rău decât căștile. De multe ori erau purtate fără a se combina cu alte lucruri.

Îmbrăcăminte din plasă.

Ciorapi de plasă, cămăși, rochii, helănci, tricouri și pelerine. Acum astfel de haine ar arăta potrivit doar pe plajă.

Bandeau top. 

Era modalitatea perfectă de a-și demonstra abdomenul sculptat și decorul din ombilic precum și de a-și scoate în evidență spatele, umerii și clavicula. Împreună cu blugi cu talie foarte joasă, aceste topuri arătau uneori foarte neobișnuit.

Tivuri uzate.

Tivurile asimetrice fanteziste ale rochiilor și fustelor atârnând, de parcă tocmai ar fi fost tăiate cu foarfecile, au fost, de asemenea, cândva la modă fiind purtate chiar și pe covorul roșu.