12 invenții care ne transformă Planeta în cel mai bun spațiu pentru trai

Viața noastră poate deveni mult mai ușoară cu ajutorul noilor tehnologii. Filtre minuscule pentru nas sau busola care găsește oamenii sunt niște invenții care ne salvează de griji inutile și ne oferă timp prețios.

1. Plase care previn poluarea mediului.

TecnoGrabber este conceput pentru a proteja mediul de deșeuri. Lumea noastră are cu siguranță nevoie de acest echipament care este foarte ușor de utilizat.

2. Filtre de aer pentru nas.

Duo este un filtru foarte comod care ne protejează de aerul poluat.

3. Case imprimate 3D pentru persoanele fără adăpost.

Acesta este un alt mod de a construi case. A fost inventat de către organizația caritabilă New Story pentru ca oamenii din întreaga lume să aibă casele lor. Inventatorii spun că metodele de construcție tradiționale nu vor satisface niciodată nevoile crescânde de locuințe ale celor rămași fără acoperiș, de aceea au creat această metodă rapidă.

4. Filtru care curăță mașina de impurități.

Cu acest filtru puteți călători cu mașina și respira aer curat. Îl puteți plasa oriunde datorită dimensiunilor sale compacte. Dispozitivul pornește și se oprește automat. Potrivit producătorului, filtrul curăță aerul de polen, particule de epiteliu animal și impurități.

5. Încărcător wireless cu dezinfectare ultravioletă.

Acest dispozitiv este foarte util pentru cei care folosesc telefonul foarte des. Puteți lua acest dispozitiv oriunde ați merge, deoarece este fără fir și vă poate dezinfecta gadgeturile.

6. Sterilizator portabil pentru toaletă.

Este un sterilizator portabil și inteligent pentru toaletă care vă va ajuta să uitați de grijile cu privire la igiena în locurile publice. Producătorii promit că dispozitivul distruge, în doar 120 de secunde, bacteriile de pe scaunul toaletei.

7. Busolă care găsește oamenii chiar și fără Internet.

Imaginați-vă că mergeți cu cineva la un concert sau festival și vă pierdeți din vedere, iar telefoanele nu funcționează. LynQ Compass vă ajută să vă găsiți reciproc chiar și fără conexiune la Internet.

8. Geacă cu membrană fosforescentă.

Această geacă strălucește în întuneric datorită unei componente fosforescente care eliberează treptat lumina acumulată. O puteți purta pentru a alerga, chiar dacă afară plouă, deoarece este rezistentă la apă, dar respiră în același timp.

9. Saltea cu ilustrații pentru yoga.

Această saltea poate fi o soluție excelentă pentru persoanele care doresc să practice yoga pe cont propriu. Ilustrațiile celor mai populare exerciții sunt tipărite direct pe saltea.

10. Suport ergonomic pentru gât.

Deoarece lucrăm ore întregi la computer postura noastră ar putea avea de suferit. Pentru a vă proteja gâtul, inventatorii au creat un suport special care fixează capul într-o poziție comodă, menținând în același timp postura corectă.

11. Fântână pentru pisici care menține apa proaspătă.

Acest vas nu face niciun zgomot și, potrivit producătorului, apa va rămâne proaspătă chiar și după câteva zile.

12. Ghiveci cu emoții.

Ghivecele inteligente Lua măsoară umiditatea, lumina și temperatura solului și prezintă 15 emoții diferite, astfel încât să puteți înțelege ce își dorește planta Dumneavoastră.