12 idei geniale pentru o casă la curte la care visează orice gospodar!

În perioada caldă a anului mulți dintre noi suntem preocupați de grădină și în general tot ce ține de grădinărit. Dar să menții grădina într-o stare și un aspect impecabil necesită și un efort extraordinar, fapt ce îi demotivează pe mulți, unii ajungând chiar să renunțe complet la această ocupație frumoasă și nobilă.

Dacă vă place grădinăritul, probabil știți că el nu trebuie să fie o povară, ci un hobby pe care să-l practici cu plăcere. Dacă veți urmări filmuleț de mai jos, suntem siguri că lucrul în grădină nu numai că vă va face mândri de rezultat, ci chiar vă va aduce multă plăcere.

Aceste sfaturi vor fi deosebit de utile pentru persoanele care au probleme cu genunchii și spatele. Spre exemplu experții afirmă că ideea parcelelor elevate vă va salva de o solicitare inutilă a genunchilor și spatelui, devenind și un element de decor foarte original. Grădina suspendată este o altă soluție pentru astfel de probleme.

Grădinarilor ce au probleme cu buruienile acest filmuleț le sugerează să folosească mulcirea. Stratul de mulci de pe suprafața solului va preveni pătrunderea razelor solare, iar creșterea buruienilor va fi descurajată în acest fel.

Dar aici nu se încheie lista cu idei geniale pentru o grădină de vis. Urmăriți toate ideile și rețineți-le, în curând vă vor prinde bine!

[mashvideo]

Dacă vă pare util acest articol, distribuiți-l și prietenilor dvs.!