12 fotografii super drăguțe, care demonstrează cât de importante sunt pisicile pentru oameni!

În timpul bătăliei de la Stalingrad, a fost făcută o fotografie, care a devenit celebră – în aceasta se arăta cum soldații mângâiau o pisică. Nu este nimic surprinzător. Doar, după cum se știe pisica simbolizează confortul. De aceea atât de mulți soldați au vrut să o mângâie, ca să-și amintească de casă. În timpul războiului, mulți oameni au pierdut cele mai importante lucruri, căldura sufletească și confortul. Această pisică a devenit un simbol al tuturor celor pierderi de pe atunci. Și a mai arătat în mod clar încă o dată, pentru ce anume luptă oamenii.

1. Este un moment atât de emoționant.

2. Cu puțin timp înainte de a declanșa alarma, pisica vine la stăpân. Vrea să-l răsfețe puțin și să-și petreacă timpul cu el. Deoarece peste jumătate de oră stăpânul ei pleacă la muncă, iar aceasta îl va putea vedea abia seara.

3. Acest pisoi a fost găsit pe stradă. După aceea, a fost adus în casa în care o pisică locuia deja. La rândul ei, ea s-a îndrăgostit imediat de pisoi.

4. Este dificil să găsești ceva mai dulce și mai frumos decât acest vis.

5. Tiger este un pisoi care are deja 30 de ani. Acest lucru poate fi comparat cu vârsta de 200 de ani pentru o persoană.

6. Omul a salvat pisica și acum animalul are încredere deplină în el.

7. La început, tatăl nostru era împotriva pisicii. Dar, după aceea a construit o casă separată pentru ea. Există, de asemenea, o cameră în casă, pentru ca tatăl să poată verifica dacă pisica este în regulă.

8. Pisoiului îi era foarte frică să iasă. Erau nevoiți să-l urmărească pe ascuns.

9. Un geolog a găsit un pisoi la o bază îndepărtată din taiga. A decis să ia puiul. Acum acesta are o casă adevărată. Pisoiul și-a găsit prietenul adevărat.

10. Ia uitați-vă la urechiușele acestea simpatice în formă de inimioară!

11. Fericitul tătic și moștenitorii lui.

12. Acesta este principalul avantaj al lucrului într-o clinică veterinară.

Aveți și dvs o pisică acasă? Așteptăm comentariile cu drag.