12 fotografii în care unghiul și perspectiva ne-au jucat festa, fiind un adevărat puzzle pentru creier

În majoritatea cazurilor perspectiva și unghiul corect sunt garanția unei fotografii reușite. Chiar și așa uneori facem niște fotografii care sunt un adevărat puzzle pentru creierul nostru. Se întâmplă atunci când un anumit unghi coincide cu momentul ideal.

Ne plac foarte mult fotografiile care necesită o atenție deosebită pentru a înțelege ce se întâmplă cu adevărat în ele. De aceea am creat această selecție de fotografii care sperăm să vă placă.

1. Capul câinelui pare să plutească în aer.

2. Un bărbat „fără cap” în metrou.

3. Și o tânără „fără corp” pe un scaun!

4. Această jucărie de pluș are un păr foarte frumos.

5. „Nu mi-am putut găsi cealaltă mână!”  

6. Cine a spus că un câine nu poate avea o coafură deosebită?

7. Au format un tot întreg.

8. Câinele meu are două capete.

9. Capul pisicii mele pare a fi transparent.

10. Astăzi, în timp ce mă plimbam prin Philadelphia, am văzut această clădire ascunsă. 

11. Ce se întâmplă aici?

12. Se creează impresia că această cămilă nu are corp.

Imediat ce vedem o fotografie mai mult sau mai puțin amuzantă sau de neînțeles, avem impresia că este prelucrată în Photoshop, care este acuzat de toate păcatele de retușare. Dar, în unele cazuri, editorii de fotografii nu au nicio vină, pentru că în momentul în care intră în joc perspectiva, unghiul sau întâmplarea sau toate împreună, o fotografie obișnuită se transformă într-un adevărat puzzle nu numai pentru ochi, ci și pentru creier.

Care dintre aceste fotografii v-a impresionat? Aveți și Dumneavoastră imagini asemănătoare? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!