12 filme despre relații, care sunt echivalente cu o ședință la psiholog

Relațiile moderne sunt un fenomen sofisticat și curios. Astăzi, în secolul tehnologiei, al tuturor tipurilor de libertăți și stereotipuri, dragostea și prietenia au o semnificație absolut diferită decât cea din zilele părinților noștri.

Echipa noastră vă propune o listă alcătuită din 12 filme despre relațiile din zilele noastre.

Love, Rosie

Love, Rosie

Un film despre faptul că nu poate exista prietenie între o fată și un băiat. Este o poveste de viață a doi prieteni care într-o zi nu s-au mai înțeles între ei și s-au temut să-și vorbească. Ulterior, viața i-a despărțit, dar mereu sentimentele vechi ies la iveală. Toate acestea ne sugerează ideea cât este de important să vorbești și să nu aștepți ca cineva să te înțeleagă doar din priviri.

Bărbați, femei și copii

Men, Women & Children

Filmul este despre cum Internetul a schimbat noțiunile de relații și valori ale familiei, dar și noțiunea de comunicare în general. Neînțelegerile dintre părinți și copii, între parteneri și prieteni au devenit atât de frecvente încât este necesar ca societatea să fie alarmată. Filmul este profund și este pentru tinerii care sunt „infectați” de Internet.

Brooklyn

Brooklyn

Un film despre cât de dificil este să se ia decizia corectă în adolescență, mai ales dacă sunteți crescut în mod riguros, religios, nu aveți pe nimeni cu care să vă sfătuiți, nu există telefoane și discuții deschise cu mama. Dacă ați avut vreodată ocazia să faceți o alegere grea și v-ați îndoit de corectitudine, veți fi interesați să urmăriți acest film.

Vibrează cu mine

We Are Your Friends

Este un muzical despre un artist în devenire a unui simplu băiat cu un talent muzical extraordinar. Apare dilema: pe cine să aleagă – doar pe ea sau mulțimea de fani. Sau cum se schimbă relațiile dintre prieteni atunci când unul dintre ei devine renumit.

Demolat

Demolition

Un film motivant despre cum să începi o viață nouă. Soția eroului principal decedează. Pentru a-și înțelege viața și sentimentele, el decide să filosofeze cu un ciocan. Distruge și sparge totul, în mod direct, pentru a se reconstrui pe sine și viața sa.

Doi prieteni

Les deux amis

O dramă franceză despre triunghiul iubirii. Filmul este despre doi buni prieteni, unul dintre ei îi ajută pe celălalt să cucerească o fată. Însă fata are un secret pe care îl păzește cu strictețe…

Dragostea

Love

Un film despre dragostea din lumea cinematografiei. Regizorul, probabil studiază pentru prima dată, atât de atent acest subiect, fără să se oprească în fața celor mai dure metode de șoc. Dragostea personajului principal este o pasiune bolnăvicioasă, care izbucnește după niște mici suspiciuni de infidelitate și găsește ieșire în infidelitate reciprocă.

Carol

Carol

Acest film este despre o dragoste frumoasă, sinceră, dar interzisă. Societatea din jur ne indică pe cine și când să iubim? Dacă renunțați la sentimentele dvs., urmând regulile nescrise, oare nu vă autosacrificați?

Colonia

Colonia

Filmul transformă stereotipurile cu susul în jos: eroina filmului se grăbește să-și salveze iubitul, care a fost dus într-un centru secret de tortură „Dignidad”.

Pasiuni periculoase

A Bigger Splash

O vedetă rock se ascunde de lume într-o vilă italiană cu soțul ei. Dar, în mod neașteptat, li se alătură un producător, cunoscut de-al ei, care este și amant. Acesta este împreună cu fiica lui. Dar aceasta nu este o simplă comedie, ci o dramă cu cei patru despre cât de insuportabil este să fii într-o situație în care toți sunt confuzi.

Nonconformiștii

Revolutionary Road

Acțiunea are loc la mijlocul anilor ’50, personajele principale fiind membre ale unei mici familii provinciale. Frank și April se consideră o familie de clasă mijlocie, spre deosebire de alte familii, și au o mare dorință de a se muta la Paris. Cu toate acestea, destinul le-a pregătit o serie de surprize neplăcute.

El pasado

El pasado

Sofia și Rimini s-au îndrăgostit de tineri. Ei s-au căsătorit și au trăit împreună timp de doisprezece ani și păreau un cuplu ideal. Dar s-a dovedit că această poveste frumoasă poate avea un sfârșit trist. A venit ziua când Rimini a înțeles că nu o mai iubește pe Sophia. El a vrut să înceapă o viață nouă fără ea.