12 femei celebre cărora nu le pasă de reguli și și-au găsit fericirea alături de bărbați mai tineri decât ele

Societatea ne dictează adesea stereotipuri complet ridicole. Unii consideră că bărbatul trebuie neapărat să fie mai în vârstă decât partenera sa. Din fericire, multe vedete demonstrează prin propriul exemplu că nu trebuie să ne pese de asemenea prejudecăți și să ne bucurăm de viață.

Iată care sunt cuplurile celebre care au demonstrat că dragostea nu are vârstă.

Monica Bellucci și Nicholas Lefebvre.

Probabil că Monica Bellucci și Nicolas Lefevre și-au început relația în 2017, dar au apărut împreună în public abia în 2019. Monica Bellucci este cu 17 ani mai în vârstă decât el.

Aishwarya Rai și Abhishek Bachchan.

Aishwarya Rai și soțul ei Abhishek Bachchan își vor sărbători anul acesta a 15-a aniversare a nunții. Imediat după nuntă, popularitatea cuplului a fost atât de mare încât au fost comparați cu Angelina Jolie și Brad Pitt. Apropo, Aishwarya este cu 2 ani mai în vârstă decât soțul ei.

Miranda Kerr și Evan Spiegel.

Supermodelul Miranda Kerr și omul de afaceri IT Evan Spiegel s-au întâlnit la o petrecere în 2014. Diferența de vârstă a soților este de 7 ani.

Mary Tyler Moore și Robert Levine.

Actrița Mary Tyler Moore s-a căsătorit pentru prima dată la 18 ani. Soțul ei era cu 10 ani mai în vârstă decât ea. Dar căsătoria nu a durat mult. În 1983 actrița l-a cunoscut pe medicul mamei sale, Robert Levin. Bărbatul era cu 15 ani mai tânăr decât ea.

Britney Spears și Sam Asgari.

Britney Spears și Sam Asgari s-au cunoscut în 2016. Asghari își susține iubita în toate domeniile: face sport cu ea, o însoțește la concerte, evenimente. Și recent au anunțat că în curând vor deveni părinți. Apropo, Britney este cu 12 ani mai în vârstă decât Sam.

Jennifer Lopez și Ben Affleck.

Publicul a urmărit întotdeauna îndeaproape acest cuplu. Pentru prima dată, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împreună în urmă cu 20 de ani, în 2002. S-a ajuns chiar la organizarea unei nunți, dar, cu câteva zile înainte, au anunțat despărțirea. În 2021 au decis să fie din nou împreună. Apropo, J. Lo este cu 3 ani mai în vârstă decât alesul său.

Madonna și Ahlamalik Williams.

Diferența de vârstă nu este deloc o piedică în calea fericirii Madonnei și al iubitului ei, dansatorul Ahlamalik Williams, care este cu 36 de ani mai tânăr decât ea.

Pauletta Pearson și Denzel Washington.

Denzel Washington și soția sa Pauletta sunt împreună de aproape 40 de ani. Actorii s-au cunoscut în 1977. Diferența lor de vârstă este de 4 ani.

Robin Wright și Ben Foster.

Ben Foster este cu 14 ani mai tânăr decât ea.

Edith Piaf și Theo Sarapo.

Ultimul soț al lui Edith Piaf, actorul și cântărețul Theo Sarapo, era cu 20 de ani mai tânăr decât ea. Îndrăgostiții s-au confruntat cu condamnarea părinților lui Theo, pentru că își doreau o noră mai tânără.

Gwen Stefani și Blake Shelton.

Fosta vocalistă No Doubt Gwen Stefani este cu 7 ani mai în vârstă decât soțul ei, cântărețul country Blake Shelton. Pentru fiecare dintre ei, aceasta nu este prima căsătorie: muzicienii s-au împreună în 2015, ambii au trecut prin divorț.

Courteney Cox și Johnny McDaid.

Relația dintre Courteney Cox și Johnny McDaid a fost un fel de montagne russe pentru mulți deoarece au avut o poveste de dragoste furtunoasă. Actrița este cu 12 ani mai în vârstă decât el.