12 femei celebre care au neglijat toate stereotipurile și au născut după vârsta de 35 de ani

Prejudecățile ce țin de naștere se scufundă treptat în uitare deoarece femeile moderne nasc mult mai târziu.

Am aflat care femei celebre au ales să nască după vârsta de 35 de ani.

1. Alyssa Milano.

Alyssa Milano este cunoscută în special pentru rolul său Phoebe Halliwell din „Charmed”.

A fost căsătorită de două ori. În cea de-a doua căsătorie s-au născut copiii mult așteptați. Primul fiu s-a născut când actrița avea 38 de ani, iar mezina la 41 de ani.

2. Melanie Griffith.

Melanie Griffith este o actriță populară a anilor 80 și 90, cunoscută pentru filmele „Business Woman”, „Two is Too Much” și altele.

Pe lângă fiica cea mare, actrița Dakota Johnson, Melanie Griffith mai are o fiică mai mică, Stella (fotografia din dreapta). Actrița a născut-o pe Stella la vârsta de 39 de ani.

3. Molly Ringwald.

Molly Ringwald este vedeta din „Sixteen Candles”, „The Breakfast Club”, „The Girl in Pink” si altele. Actrița are trei copii din cea de-a doua căsătorie cu scriitorul Panio Ginopoulos. Gemenii Adele și Roman s-au născut când Ringwald avea 41 de ani.

4. Marcia Gay Harden.

Printre filmele cu participarea lui Harden se numără filmele „The First Wives Club”, „Meet Joe Black” și altele. Actrița are trei copii. Ea a născut-o pe prima fiică la vârsta de 39 de ani. Iar la 44 de ani a născut gemeni.

5. Jennifer Love Hewitt.

Actrița este cunoscută pentru rolurile din filmele „I Know What You Did Last Summer”, „Garfield” și „Garfield 2” etc. Jennifer Love Hewitt este căsătorită și are trei copii, dintre care cel mai mic este din 2021. Actrița l-a născut la vârsta de 42 de ani.

6. Lena Headey.

Poate cel mai important rol al Lenei Headey este Cersei Lannister din serialul TV „Game of Thrones”. Actrița a jucat și în filme celebre precum „The Brothers Grimm”, „300 Spartans”, „300 Spartans: Rise of an Empire” și altele. Acum actrița este divorțată. Headey are doi copii. Pe fiica cea mică a născut-o la 41 de ani.

7. Kirsten Dunst.

În spatele actriței se află multe film celebre. Unele dintre cele mai populare roluri ale lui Kirsten Dunst sunt în trilogia „Spider-Man”, „Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, „Marie Antoinette” și altele.

Actrița și-a întemeiat o familie relativ recent. S-a căsătorit în 2017 și l-a născut pe primul copil în 2018. Al doilea s-a născut în primăvara anului 2021. La acea vreme Kirsten Dunst avea deja 39 de ani.

8. Rachel McAdams.

Rachel McAdams are, de asemenea, multe filme celebre. Rolurile sale principale sunt în filmele „Mean Girls” și „The Notebook”. Actrița este la moment împreună cu scenaristul Jamie Linden. În 2018, la vârsta de 39 de ani, McAdams a devenit mamă pentru prima dată.

În 2020 presa a scris că actrița era însărcinată cu al doilea copil. Cu toate acestea, vedeta preferă să-și țină familia departe de privirile indiscrete, așa că nu se știe nimic despre presupusul nou-născut.

9. Felicity Huffman.

Felicity Huffman este cunoscută pentru rolul Lynette Scavo din „Desperate Housewives”. În viața personală actrița a avut noroc: are în spate de 15 ani de relație și aproape 25 de ani de la căsătorie. Cuplul are 2 fete. Actrița a născut-o pe mezina Georgia în 2002, cu câteva luni înainte de a împlini 40 de ani.

10. Meghan Markle.

Lumea o cunoaște pe Meghan Markle mai mult ca pe soția prințului britanic Harry, dar în calitatea sa de actriță este cunoscută mai ales pentru rolul din serialul TV „Suits”. Meghan Markle are doi copii. A născut-o pe fiica cea mică, Lilibet, în iunie 2021, cu exact 2 luni înainte de a împlini 40 de ani.

11. Drew Barrymore.

Drew Barrymore a apărut în filme precum „50 First Dates”, „Charlie’s Angels”, „Baseball Fever” și altele. Actrița a avut multe relații. Ea le-a născut cele două fiice fiind căsătorită cu Will Kopelman. Mezina lor s-a născut când Barrymore avea 39 de ani.

12. Claudia Schiffer.

Supermodelul german a colaborat cu un număr mare de mărci și mass-media celebre. A apărut pe copertele revistelor Cosmopolitan, Elle, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vogue și așa mai departe. Schiffer reușește nu doar să muncească, ci și să aibă grijă de familia sa. Modelul are un soț și trei copii. Pe mezină a născut-o pe când avea 39 de ani.