12 femei celebre care au absorbit frumusețea și harul odată cu laptele matern

Geneticienii, folosind exemplul mamiferelor, au reușit să demonstreze că ADN-ul tatălui este cel care influențează felul în care arătăm.

Însă noi am putea demonstra contrariul folosind exemplul unor femei celebre care seamănă foarte mult cu mamele lor.

Katy și Paris Hilton.

Mama vedetei este femeie de afaceri și antreprenor. Până la vârsta de 30 de ani, Kathy Hilton își administra deja cu succes propriul magazin de cadouri și antichități. La scurt timp după aceea a lansat o linie de produse de îngrijire a pielii, parfumuri și haine de designer.

Tina Knowles și Beyoncé.

Tina Knowles nu este doar mama celebrei cântărețe Beyoncé, ci și designer de modă. Femeia a reușit să colaboreze cu publicații atât de importante precum Voque și Cosmopolitan. Acum mama și fiica se ocupă de caritate, având propriile organizații și centre non-profit pentru a-i sprijini pe cei aflați în nevoie.

Blythe Danner și Gwyneth Paltrow.

Gwyneth Paltrow calcă pe urmele mamei sale. Din a doua jumătate a secolului al XX-lea și până în prezent, Blythe Danner s-a filmat activ în seriale de televiziune și lungmetraje. Unul dintre cele mai populare roluri ale ei a fost rolul Dinah Burns din „Meet the Fockers”. B

Bonnie Lindsey și Dita Von Teese.

Stilul Ditei Von Teese a fost creat și cu autorul mamei sale, Bonnie Lindsey. Fiind pasionată de filmele vechi de la Hollywood femeia și i-a insuflat tinerei Dita dragostea pentru ținutele vintage.

Vanessa Redgrave și Natasha Richardson.

Natasha Richardson este o reprezentanta unei dinastii actoricești. Mama ei Vanessa Redgrave este o celebră actriță britanică de teatru și film. Femeia a câștigat o mare popularitate pentru rolul din filmul „Julia”, pentru care a primit premiul „Oscar”.

Enrica Soma este mama Anjelicăi Huston.

Anjelica Huston.

Mama a înzestrat-o pe Anjelica Huston cu o înfățișare neobișnuită. În anii 50 ai secolului XX, Enrica Soma era pasionată de balet și a pozat pentru reviste de modă.

Olga Shaikhlislamova și Irina Shayk.

Irina Shayk recunoaște că și-a moștenit aspectul de la tatăl ei, iar ochii strălucitori de la mama ei. Olga Shaikhlislamova este pianistă. Deoarece nu a reușit să obțină un loc de muncă în domeniul artei, a lucrat la o grădiniță ca profesoară de muzică.

Jade și Drew Barrymore.

Drew Barrymore a moștenit de la mama sa rădăcinile maghiare și talentul actoricesc. Drew recunoaște că în tinerețe relația cu mama sa a fost tensionată, dar au reușit să treacă peste conflicte.

Lynn și Britney Spears.

Lynn Spears a deținut și a adminsitrat o grădiniță, iar după aceea a predat la o școală. În cercurile înguste Lynn Spears este cunoscută și ca scriitoare.

Geraldine Chaplin și Oona Chaplin.

Mama Oonei, Geraldine Chaplin, este fiica marelui Charlie Chaplin. În tinerețe mamei actriței îi plăcea dansul, dar a ales să pășească pe urmele tatălui ei. A fost nominalizată la Globul de Aur pentru rolul său din drama istorică „Doctor Zhivago” (1965).

Patty Flynn și Gwen Stefani.

Mama lui Gwen Stefani a fost contabil, dar a renunțat la carieră pentru a se dedica îngrijirii copiilor. Denis Stefani și Patty Flynn au 4 copii, Gwen fiind a doua.

Valerie Morris-Campbell și Naomi Campbell.

Naomi Campbell își datorează aspectul exotic mamei sale, Valerie Morris-Campbell, care are rădăcini în Jamaica.