12 dintre cele mai reușite tunsori care creează impresia de păr voluminos

Majoritatea femeilor preferă tunsori care creează impresia de păr voluminos. Părul scurt este varianta ideală pentru a crea o tunsoare voluminoasă.

Redacția noastră a selectat câteva variante care vă vor inspira să faceți schimbări în ceea ce privește tunsoarea în acest sezon.

1. Bob clasic

Vedetele din Hollywood dictează în mare parte tendințele din lumea modei, asta se referă și la tunsori. Tunsoarea bob clasic e preferată de femei pentru frumusețea și universalismul său. Ea este ușor de îngrijit și aranjat în condiții casnice.

Există câteva variante de bob clasic: asimetric, alungit, în scări etc. Puteți crea coafuri diferite în fiecare zi, bunăoară schimbând poziția sau orientarea cărării, micșorând volumul părului la ceafă sau folosind alte artificii.

2. Carre cu șuvițele din față alungite

Această variantă e perfectă pentru o față suplă cu linii fine. Această tunsoare permite corecția vizuală a feței, aducând-o foarte aproape de forma ovală ideală.

Domnișoarele îndrăznețe în acest caz își permit să-și radă părul din zona cefei. În schimb părul voluminos la ceafă creează o imagine gingașă și finuță.

Această tunsoare arată foarte interesant cu breton, dar forma acestuia schimbă esențial aspectul tunsorii. Bunăoară bretonul drept și dens este o soluție perfectă pentru femeile cu nas impunător.

3. Tunsoarea bob-carre

În cazul părului subțire tunsoarea bob-carre este o soluție ideală pentru a-i conferi un volum suplimentar. Poziția cărării și forma bretonului sunt elementele care permit o variație destul de mare a acestei tunsori.

Bob-carre este o alegere excelentă în cazul femeilor cu față triunghiulară, alungită sau ovală.

4. Carre clasic

Tunsoarea carre clasic de zeci de ani de zile își dovedește universalismul și feminitatea. Mica problemă e că ea necesită vizite dese la coafor sau o experiență bogată în aranjarea părului.

Carre clasic obține un volum suplimentar foarte armonios printr-o ușoară cârlionțare la rădăcina părului.

5. Tunsoare capac

Lista de tunsori la modă în acest sezon ar fi nedeplină fără această soluție superbă. Particularitatea acestei tunsori e în faptul că gâtul rămâne dezgolit, iar volumul părului este concentrat în partea de sus a capului.

Există un truc excelent pentru tunsoarea capac: dacă scoateți în evidență șuvițele ascuțite, efectul este chiar impresionant.

Tunsori elegante cu efect voluminos pentru păr de lungime medie

6. Tunsoare paj

Tunsoarea paj este o soluție foarte reușită pentru firile aristocrate. Ideal pentru această tunsoare este părul drept și neted. Femeile cu păr ondulat sau cârlionțat ar trebui să caute alte soluții.

Astăzi paj este alegerea femeilor de toate vârstele. Luați neapărat în considerație recomandările coaforului dvs. cu privire la breton și aranjarea șuvițelor din față. Tunsoarea paj este extrem de simplu de aranjat și poate fi uscată la temperatura camerei.

7. Tunsoare în scări

Tunsoarea în scări este cea mai reușită alegere pentru femeile cu păr mediu. E remarcabil că ea e potrivită atât pentru păr cârlionțat, cât și pentru păr drept.

Un hair-stylist experimentat va crea cu ajutorul tunsorii în scări un volum extraordinar chiar dacă aveți un păr foarte subțire. Puteți opta pentru diferite tipuri de breton sau chiar pentru lipsa acestuia.

Lupoaică

Rapsodie

8. Tunsoare debut

Particularitatea acestei tunsori este volumul maxim în zona cefei care se obține printr-o filare pronunțată și scurtarea părului.

Tunsoarea debut este o alegere ideală pentru femeile cu față pătrată și maxilar pronunțat. Ea corectează vizual aceste mici imperfecțiuni, creând impresia de față ovală. Această tunsoare este poate cea mai modernă dintre toate cele enumerate în articolul nostru.

Schimbările mici în viață pot duce la unele mari și frumoase, iar schimbarea tunsorii este un început excelent! Vă dorim să aveți mereu o tunsoare care să vă exprime stilul și personalitatea.