12 comedii romantice pentru un weekend cât mai plăcut

Echipa noastră v-a pregătit 12 filme, comedii romantice care vă vor încărca cu energie pozitivă și vă vor ajuta să uitați de toate grijile. Priviți-le în weekend alături de cei dragi.

Ce-ar fi dacă? 

The F Word

În rolurile principale: Daniel Radcliffe, Zoe Kazan, Megan Park, Adam Driver

Wallace și Chantry au făcut cunoștință la o petrecere și au înțeles din prima că sunt suflete pereche. Tinerii au continuat să comunice până s-a aflat că Chantry are deja prieten. O comedie ușoară, un film despre sentimentele cunoscute fiecăruia dintre noi.

Aventură de două nopți

Two Night Stand

În rolurile principale: Milles Teller, Analeigh Tipton, Jessica Szohr, Scott Mescudi

Din cauza unui viscol puternic fata a rămas la băiat o zi întreagă. Astfel, s-au cunoscut reciproc mult mai bine. Este un film de dragoste cu o poveste interesantă.

Ceva, ceva tot o ieși

Something’s Gotta Give

În rolurile principale: Jack Nicholson, Diane Keaton, Keanu Reeves, Frances McDormand, Amanda Peet

Harry a suferit un atac de cord chiar în casa lui Erica –  mama iubitei sale. Atât medicul care a acordat ajutor, cât și Harry se îndrăgostesc de Erica. Aici începe o poveste sofisticată. Nu există absolut nicio regulă și nicio limită. O excelentă comedie romantică cu actori minunați.

Un moment nesăbuit

Un moment d’égarement

În rolurile principale: Vincent Cassel, François Cluzet, Lola Le Lann, Alice Isaaz

Doi prieteni merg în concediu cu fiicele lor tinere. Una dintre fete se îndrăgostește de prietenul tatălui de 42 de ani. Totul pare normal doar dacă tatăl ei nu ar fi fost… cel mai bun prieten care amenință să împuște orice bărbat nedestoinic pentru fiica sa. Este un cocktail de soare, mare, iubire și umor francez.

Planul lui Maggie

Maggie’s Plan

În rolurile principale: Greta Gerwig, Ethan Hawke, Julianne Moore, Bill Hader

Maggie se căsătorește cu John care anterior a avut o căsătorie nefericită. Totul pare a fi la locul lui, dar în curând Maggie începe să se simtă nefericită și îi vine în minte un plan pentru a corecta situația. O comedie romantică despre dragostea persoanelor prea inteligente.

Bună, mă numesc Doris

Hello, My Name Is Doris

În rolurile principale: Sally Field, Norma Michaels, Stephen Root, Wendi McLendon-Covey

Doris este o angajată obișnuită care are 60 de ani și și-a pierdut recent mama. Ea frecventează seminare de dezvoltare personală și citește romane de dragoste. În curând, ea se îndrăgostește de un coleg de serviciu care este de două ori mai tânăr. Un film pozitiv despre faptul că totul este posibil.

Nancy, fii bărbată!

Men Up

În rolurile principale: Lake Bell, Simon Pegg, Rory Kinnear, Olivia Williams

Nancy are 34 de ani și nu a reușit încă să își găsească sufletul pereche. Însă soarta i-a rezervat o surpriză și întâlnește bărbatul ce poate fi „al ei”. Existând doar o singură problemă, ea pretinde a fi o altă persoană.

Înainte de plecare

Before We Go

În rolurile principale: Chris Evans, Alice Eve, Maria Breyman, Emma Fitzpatrick

Din întâmplare două persoane au petrecut o noapte împreună. Ei ies din realitate pentru a-și privi viața din alt ungi. O poveste drăguță care nu-l lasă indiferent pe telespectator.

Puțin, mult, orbește!

Un peu, beaucoup, aveuglément!

În rolurile principale: Mélanie Bernier, Clovis Cornillac, Lilou Fogli, Philippe Duquesne

El este un inventator care are nevoie de liniște pentru a se concentra. Ea o pianistă talentată care nu poate fără muzică și se pregătește ore în șir pentru concurs. Cum conviețuiesc ei împreună? O comedie franceză despre cât e de important să înțelegi lumea altor persoane.

Delicatețe

La délicatesse

În rolurile principale: Audrey Tautou, François Damiens, Bruno Todeschini, Mélanie Bernier

Frumoasa Nataly l-a sărutat pe colegul său Marcus, pur și simplu, fără vreun motiv. Acum băiatul se gândește doar la ea. El este gata la orice ca să o cucerească. Un film sentimental, sincer, ciudat.

Primul an de căsnicie

I Give It a Year

În rolurile principale: Rose Byrne, Rafe Spall, Anna Faris, Simon Baker

Este un film despre problemele cu care se confruntă însurățeii în primul an de căsătorie. Această poveste ne dovedește încă o dată că dragostea este lipiciul fără de care totul se destramă și nu trebuie să pierdem timpul dacă nu ne simțim fericiți. Această idee este ecranizată cu umor.

De ce el?

Why Him?

În rolurile principale: Bryan Cranston, James Franco, Zoey Deutch, Megan Mullally

Filmul prezintă povestea unui tânăr simplu și bogat care încearcă să cucerească inima tatălui iubitei sale. Îi reușește cu greu acest lucru, deoarece nu are nici un complex, iar limbajul este necenzurat. Un film mai puțin romantic, dar cu multe glume și situații incomode.