12 cazuri când vedetele au purtat niște ținute extrem de originale

Ne-am obișnuit cu faptul că vedetele poartă ținute foarte originale pe covorul roșu. Dar uneori creatorii de modă realizează niște ținute cu adevărat inovatoare, care le fac scot în evidență. Poate fi o iluzie optică complicată sau o referire la un anumit rol.

Am adunat cele mai memorabile look-uri de pe covorul roșu.

1. Joey King.

Joey King a participat la cea de-a 77-a ediție anuală a Premiilor Globurilor de Aur într-o rochie concepută de Iris van Herpen pentru colecția Hypnosis. Rochia fascinează datorită iluziilor optice. Silueta fluidă și delicată o face pe tânăra actriță să arate ca o operă de artă.

2. Rita Ora.

Să mergi pe covorul roșu în halat de baie și prosop și să arăți uimitor este un talent, iar Rita Ora a demonstrat că îl are. Și-a accesorizat ținuta cu pantofi stiletto cu strasuri albe și un set de diamante de 7,8 milioane de dolari.

3. Rihanna.

Ținuta pe care Rihanna a purtat-o ​​la Met Gala din 2017 a devenit principalul subiect de discuție. Rochia asimetrică formată din petale de jacquard cu modele florale asociată cu sandale cu șireturi până la coapse ar fi ciudată pentru oricine, în afară de neînfricata Rihanna.

4. Solange Knowles.

Un alt aspect extravagant și chiar suprarealist văzut la Gala Met îi aparține lui Solange Knowles care a purtat o rochie mini Giles îndrăzneață, dar elegantă, care o făcea să arate de parcă ar avea aripi.

5. Z LaLa.

Z LaLa este o cântăreață cunoscută pentru stilul ei unic. Ținuta ei purtată la American Music Awards cu tematică nautică a făcut-o cu siguranță să iasă în evidență din mulțime. Caracatița face aluzii fie la Ursula, fie la stăpâna mării.

6. Billy Porter.

Apariția lui Billy Porter la Met Gala 2019 a fost mai mult o performanță artistică. Îmbrăcată din cap până în picioare în aur, cântăreața a fost purtată de 6 bărbați. Vogue a numit-o cea mai incredibilă apariție din istoria Met Gala.

7. Christina Aguilera.

Ținuta Christinei Aguilera nu a putut trece neobservată la petrecerea BAZAAR ICONS. Ea a sosit la eveniment purtând o rochie lungă de pene. Bijuteriile cu diamante, unghiile roșii și tocurile înalte au scos-o în evidență.

8. Kim Kardashian.

In aceasta ținută spectaculoasa Kim Kardashian a participat la o petrecere dedicată marelui deal al brandului de cosmetice Anastasia Beverly Hills. Paltonul cu imprimeu de bancnote din colecția Jeremy Scott combinată cu cizme lungi ascuțite, ochelarii de soare și geanta minusculă aurie strălucitoare au atras atenția tuturor.

9. Ezra Miller.

Ținuta pe care Ezra Miller a purtat-o ​​la premiera mondială a filmului „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” a fascinat publicul.

10. Zoe Kravitz.

Rochia lungă pe care Zoë Kravitz a purtat-o ​​la Gala Met este simplă, dar foarte elegantă. Trandafirii de pe mâneci și corset au fost naturali: au fost prelucrați și vopsiți în negru. Culoarea părului și tunsoarea scurtă a actriței au completat ținuta romantică.

11. Zendaya.

Zendaya a participat recent la ceremonia Balonului de Aur într-o rochie neagră uluitoare. Ținuta aleasă face referire la filmul „Spider-Man: No Way Home”.

12. Gwendolyn Christie.

Ținuta lui Gwendolyn Christie, pe care a purtat-o ​​la premiera Game of Thrones în 2019, a fost atât de neobișnuită încât, potrivit celor prezenți, actrița semăna cu o zeiță. RochiaIris van Herpen couture cu un model abstract părea să aibă o viață proprie atunci când actrița a ridicat mâinile.