12 cazuri când ținutele actrițelor au ascuns referințe la rolurile lor de cult, iar noi le-am descoperit

Pe covorul roșu actorii și actrițele noastre preferate poartă ținute care ne trezesc admirația.

Uneori stiliștii vedetelor abordează cu creativitate alegerea ținutelor, care fac referire la filme sau personaje.

Zendaya.

La premiera filmului „Spider-Man: No Way Home”, actrița a strălucit într-o rochie Valentino care amintea de o pânză de păianjen și a purtat o mască de dantelă, ale cărei modele semănau cu lăbuțele acestei creaturi.

Keira Knightley.

Pentru premiera filmului „Spărgătorul de nuci și cele patru regate”, Keira Knightley a decis să folosească ținuta pentru a aminti de personajul său. În film actrița a jucat rolul unei zâne pe nume Sugar Plum. Și rochia ei de la Chanel semăna cu vata de zahăr.

Emma Watson.

La premiera mondială a filmului „Frumoasa și Bestia” Emma Watson a purtat o salopetă neagră cu un trandafir în talie. În film această floare joacă un rol important: ofilirea trandafirului fermecat este direct legată de viața iubitului lui Belle de pe ecran. Coafura actriței a fost completată de ace de păr sub formă de frunze.

Lily James.

„Cenușăreasa” Lily James a purta și la premiera filmului atributul principal al eroinei sale – pantofii de cristal, realizați de marca Jimmy Choo special pentru eveniment.

Angelina Jolie.

La premiera filmului „Maleficent: Mistress of Evil” Angelina Jolie a apărut într-o ținută pe care ar fi putut-o purta zâna. Rochia neagră de la Versace era împodobită cu un scorpion argintiu.

Elle Fanning.

Elle Fanning a decis să țină pasul cu Angelina Jolie. Cu ajutorul unei rochii de la Gucci ne-a amintit de propriului personaj – Aurora, care, conform filmului, s-a înțepat cu un fus. Mănușa actriței a fost împodobită cu picături, care amintește de rănirea Aurorei.

Margot Robbie.

În filmul „Two Queens”, Margot Robbie a interpretat rolul lui Elizabeth Tudor. La premiera filmului actrița a apărut într- o rochie Rodarte, decorată cu aplicații sub formă de muguri roșii. Acest detaliu face referire la emblema familiei, trandafirul Tudor.

Amber Heard.

Amber Heard a pozat pentru fotografi la premiera filmului „Aquaman” într-o rochie de la Valentino, a cărei culoare amintea de culoarea costumului eroinei sale Mera, iar accesoriul pe care l-a purtat pe cap arăta ca o cască de baie.

Timothy Chalamet.

La Festivalul de Film de la Veneția Timothee Chalamet a apărut cu două broșe Cartier la piept. Designul bijuteriilor a fost în concordanță cu estetica filmului „Dune”.

Prima broșă reprezenta o sabie din 1913, iar a doua un gândac Art Deco care semăna cu aeronava planetei Arrakis.

Brie Larson.

La premiera filmului „Captain Marvel” rochia și cerceii erau decorați cu stele. După cum știm, simbolul supereroinei este și o stea cu opt colțuri.

Neil Patrick Harris.

Costumul ombre al lui Neil Patrick Harris, pe care l-a purtat la premiera filmului „The Matrix Resurrection”, a făcut furori. Culorile aminteau de „cartea de vizită” a filmului – combinațiile numerice în continuă schimbare pe rândurile matricei.

Daisy Ridley.

La premiera mondială a filmului „Star Wars: The Last Jedi” actrița a purtat o rochie bleumarin care semăna cu cerul nopții. Întreaga ținută a fost acoperită cu modele de paiete albe sub formă de stele de diferite dimensiuni.

Care dintre aceste ținute vă place cel mai mult?