12 caracteristici ale aspectului, din a căror cauză multe femei își fac griji în zadar

Multe femei își fac griji în privința aspectului lor. Însă, de foarte multe ori, persoanele din jurul nostru rămân nedumerite când află că suferim din cauza unui neajuns, pe care alții îl văd ca o virtute.

Picioare imperfecte.

Unele femei renunță la rochii, fuste și pantaloni scurți deoarece au impresia că picioarele lor nu arată prea bine. Însă, pe de altă parte, modelele de top ne arată că nu este necesar să fim perfecte pentru a cuceri podiumurile sau pentru a păși pe covorul roșu. Kate Moss, de exemplu, a recunoscut că are picioarele strâmbe și ține cont de acest lucru atunci când își alege încălțămintea. Actrița Angelina Jolie a fost considerată cea mai frumoasă femeie din lume în 2006, deși mulți consideră că are picioarele prea subțiri. Dar acest lucru nu o împiedică să poarte rochii și fuste scurte.

Urechi proeminente.

Forma urechilor poate provoca, de asemenea, suferință și dorința de a le ascunde. Vedetele ne demonstrează că poți arăta grozav chiar dacă ai urechi imperfecte.

Număr mare la picior.

Uma Thurman a recunoscut că nu-i plăcea corpul și picioarele sale mari (poartă numărul 43), până când a început să colaboreze cu Quentin Tarantino, care a ajutat-o ​​să devină mai încrezută. Iar Monica Bellucci, care poartă numărul 44, nu se jenează să atragă atenția asupra picioarelor sale.

Genunchi proeminenți.

Don O’Porter a observat că această parte a corpului provoacă cea mai mare nemulțumire, depășind chiar și talia. Designerii, însă, ne sugerează să nu ascundem genunchii, indiferent de forma lor.

Ochii foarte mari.

Ochii mari și expresivi pot provoca nemulțumiri.

Puncte roșii pe picioare. 

Această roșeață dispare, de obicei, până la vârsta de 30 de ani.

Fruntea înaltă.

Persoanele careu au fruntea înaltă încearcă să o ascundă. Însă vedetele, prin exemplele lor, ne încurajează să ne iubim și să ne acceptăm așa cum suntem.

Înălțimea.

Nicole Kidman (înălțimea ei este de 180 cm) și Brooke Shields ( 183 cm) nu îți fac griji în privința înălțimii și își scot în evidență picioarele lungi cu ajutorul tocurilor înalte.

Dinții mari.

Vedetele care au dinți mari nu se jenează să zâmbească larg.

Semne pe față.

Unele vedete au semne pe față sau pe late părți vizibile ale corpului, dar nu încearcă să le ascundă.