12 burlăcițe care au ales să fie single și nu au regretat niciodată

Coco Chanel și Greta Garbo au refuzat să se căsătorească. Astăzi, multe vedete urmează exemplul acestor femei de succes. Kylie Minogue, Charlize Theron, Emilia Clarke nu au fost niciodată căsătorite.

Am aflat care vedete au renunțat la căsătorie și nu a regretat niciodată.

Charlize Theron, 46 de ani.

Charlize Theron nu a fost căsătorită și nu are intenție să o facă. Potrivit actriței căsătoria nu a fost niciodată ceva important pentru ea. Theron nu se simte singură – toată dragostea sa se îndreaptă către cei doi copii adoptați.

Emilia Clarke, 35 de ani.

Nici Emilia Clarke nu este căsătorită. Actrița se gândește să renunțe la întâlnirile cu actori celebri, deoarece relațiile de durată între actorii de succes sunt foarte rare. Deocamdată Clarke are încredere doar în sine.

Kristin Davis, 57 de ani.

Spre deosebire de personajul ei Charlotte, Kristin Davis nu a fost niciodată căsătorită și nu a visat niciodată la asta. Actrița nu are timp de întâlniri pentru că își crește fiica Gemma Rose și fiul Wilson, copiii săi fiind cei care o fac fericită.

Kylie Minogue, 53 de ani.

Kylie Minogue nu crede că se va căsători pentru că acesta nu a fost niciodată scopul ei. În 2017 relația cântăreței cu Joshua Sass s-a încheiat. Minogue a considerat logodna un experiment, iar căsătoria nu este ceea ce și-ar dori cu adevărat.

Diane Keaton, 76 de ani.

Diane Keaton a avut relații cu Al Pacino și Warren Beatty, dar niciuna dintre relațiile ei nu s-a transformat în căsătorie, iar actrița nu consideră asta o problemă. Keaton are o viață interesantă și fericită: are o carieră de succes, iar după ce a împlinit vârsta de 50 de ani a adoptat doi copii.

Oprah Winfrey, 68 de ani.

În viața lui Oprah Winfrey nu a fost loc pentru căsătorie și copii, dar prezentatoarea nu regretă deoarece consideră că a fi soție și mamă este o muncă grea.

Lucy Liu, 53 de ani.

În ciuda logodnei lui Lucy Liu cu Zack Helm, actrița nu a fost niciodată căsătorită. În schimb Lucy și-a dedicat viața fiului ei Rockwell Lloyd.

Dana Delany, 66 de ani.

Dana Delaney nu și-a dorit niciodată să se căsătorească, deși a fost cerută de mai mute ori în căsătorie. Lui Delaney îi place atât de mult să fie singură, încât este gata să-și schimbe atitudinea față de căsătorie doar de dragul unei persoane absolut speciale.

Winona Ryder, 50 de ani.

Winona Ryder a avut mai multe relații, dar nu a fost niciodată căsătorită . Potrivit lui Ryder, căsătoria nu este cel mai important lucru pentru ea.

Patricia Kaas, 55 de ani.

Patricia Kaas susține că pasiunea ei pentru cântat îi ocupă cea mai mare parte a timpului. Potrivit cântăreței, nu este deloc ușor să trăiești alături de ea, iar bărbatul care va apărea în viața ei va trebui să accepte faptul că cea mai mare dragoste din viața Patriciei sunt fanii ei.

Edie Falco.

Edie Falco nu a făcut niciodată din căsătorie o prioritate. Pentru ea este mult mai importantă să fie o mamă bună pentru doi copii adoptați.

Sheryl Crow, 60 de ani.

Și Sheryl Crow nu a fost niciodată căsătorită, dar s-a logodit de trei ori. Și acum este fericită, crește doi copii și nu neagă posibilitatea căsătoriei. Crowe își explică poziția prin cerințele prea mari față de potențialii pretendenți.