12 bărbați celebri care sunt atât de stilați încât nu ne putem lua ochii de la ei

Moda masculină, ca și cea feminiă, nu stă pe loc. Vedetele acceptă imediat noile tendințe și renunță la siluetele clasice, culorile obișnuite și accesoriile tradiționale. Timothée Chalamet, spre exemplu, a purtat pe covorul roșu o ținută cu spatele deschis, Robert Pattinson o eșarfă voluminoasă, iar Brad Pitt pantofi sport.

Am studiat cu atenție aparițiile unor bărbați celebri care sunt mereu în pas cu moda.

Timothée Chalamet.

Timothée Chalamet este considerat un exemplu în lumea modei, iar apariția sa de la Festivalul de Film de la Veneția din 2022 este o confirmare a acestui lucru.

Matthew McConaughey.

Actorul a purtat  pe străzile Londrei o ținută stilată și comodă.

Jared Leto.

Jared a purtat un costum din satin verde mentă pentru a păși pe covorul roșu din Spania. Punctul culminant al ținutei a fost o cămașă din dantelă.

David Beckham.

David Beckham a apărut la Marele Premiu Formula 1 în pantaloni negri și cămașă bleumarin cu nasturi albi. Sportivul și-a completat ținuta cu un blazer alb cu două rânduri de nasturi și cu revere lungi. Pantofii  maro i-au completat cu succes ținuta.

Robert Pattinson.

La una dintre prezentările de modă Pattinson a purtat un palton Dior cu două rânduri de nasturi și o eșarfă voluminoasă de lână.

Jason Momoa.

Jason Momoa a purtat un costum din trei piese în carouri la prezentarea filmului „Dune” care a avut loc la Londra. Actorul și-a completat ansamblul cu o pereche de mocasini bordo cu ciucuri.

Rami Malek.

La Met 2017 Rami Malek a purtat un smoking Dior Homme original cu floare neagră care s-a combinat cu pantofii de aceeași culoare.

Harry Styles.

Harry Styles a atras din nou atenția tuturor. La un eveniment de la Veneția a purtat o ținută inspirată din anii 70: pantaloni largi și sacou cu umeri largi.

Justin Timberlake.

Muzicianul și-a combinat, la BRIT Awards 2018, costumul cu o eșarfă roșu aprins și a arătat minunat.

Austin Butler.

La cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes Butler a repetat o ținută de a lui Elvis.

Jake Gyllenhaal.

Actorul a optat pentru un costum Prada roz-pal la Premiile Tony 2021.

Brad Pitt.

Brad Pitt ignoră adesea codul vestimentar al evenimentelor sociale. La premiera filmului „Bullet Train” el a renunțat la smokingul negru standard și la costumele bleumarin în favoarea unor nuanțe mai interesante pe care le-a combinat cu pricepere. Actorul nu s-a oprit aici alegând să poarte pantofi sport aurii.