12 articole vestimentare care nu se potrivesc aproape niciunei femei

Fiecare dintre noi are câte o haină preferată pe care o putem purta mai mulți ani, fără ca să ne pese dacă este sau nu la modă. Dar avem și haine care se potrivesc doar pe manechinele din magazine.

Iată care sunt piesele vestimentare care nu se potrivesc aproape nimănui.

Fusta cu volane.

Aceste fuste li se potrivesc perfect doar fetițelor; dacă vă plac fustele feminine, optați pentru modelele A line.

Britches și capri.

Aceste modele scurtează vizual picioarele, de aceea ar fi bine să optați fie pentru pantaloni scurți, fie pentru o pereche de pantaloni obișnuiți sau blugi.

Bolero.

Un bolero scurt împarte silueta în 2 părți disproporționate; acordați preferință cardiganelor ori jachetelor de lungime medie.

Cizme Ugg.

Deși par a fi comode și călduroase, o alegere mult mai bună ar fi cizmele de orice stil, realizate din materiale de calitate.

Șalvarii.

O alternativă excelentă a șalvarilor sunt pantalonii de in, care sunt stilați și practici în același timp.

Haine cu strasuri și paiete.

Dacă mergeți la o petrecere, puteți îmbrăca o rochie strălucitoare, dar pentru ținutele de fiecare zi ar fii bine să evitați strasurile și paietele.

Bluza cu guler voluminos sau volane.

Aceste modele adaugă volum în zona umerilor și a bustului; o alegere excelentă ar fi o cămașă albă clasică, ce nu se demodează niciodată.

Fusta mullet.

Fusta mullet, scurtă în față și alungită în spate, nu se potrivește aproape nimănui; dacă doriți să vă expuneți picioarele, puteți alege o fustă parte peste parte de orice lungime.

Prea multe straturi.

Stratificarea arată foarte elegant, dacă știți cum să combinați corect articolele de garderobă, în caz contrar riscați să obțineți niște ținute ciudate.

Hainele cu peplum.

Rochiile și fustele peplum adaugă volum, chiar dacă femeia este zveltă; pentru a vă sublinia talia alegeți o rochie simplă, ajustată, fără decor inutil.

Încălțămintea pe platformă înaltă.

Aceasta include nu doar adidașii fără formă, ci și sandale, pantofi sau cizme în stil futurist; vă recomandăm să acordați atenție încălțămintei cu talpă obișnuită.

Rochie cu șnur și elastic.

Aceste rochii nu arată prea elegant; pentru a vă sublinia talia alegeți o rochie dreaptă sau evazată pe care să o completați cu o curea stilată.