12 anti-tendințe de toamnă pe care o femeie care are simțul stilului nu le va purta niciodată

Moda este foarte schimbătoare, chiar și mărimile hainelor s-au schimbat de-a lungul anilor. Dacă acum purtați XS, în anii 1960 ați fi purtat mărimea L.

Dacă vă gândiți să vă pregătiți garderoba pentru sezonul rece, ar fi bine să acordați atenție detaliilor pentru a exclude hainele demodate.

Șepci și pălării cu boruri largi.

Șepcile și pălăriile cu boruri largi au cedat pozițiile în fața panamelor de blană, a balaclavelor și a pălăriilor de vânătoare.

Pantaloni cu tur lăsat. 

Acest model scandalos era cândva un semn al apartenenței unui tânăr sau a unei tinere la cultura hip-hop sau rap, însă la moment este depășit.

Geci cu ornamente.

Paiete, insigne, dungi și alte tipuri de decor arată ieftin. Pentru a evita cheltuielile inutile merită să optați pentru o geacă cu o croială și un design minimalist.

Leggings de piele.

Nici aceste modele nu mai este actual, fiind înlocuite de cele tricotate, mult mai comode și care se combină cu pulovere sau geci lungi.

Paltonul scurt din blană artificială

Înainte de a vă cumpăra un astfel de articol vestimentar ar trebui să acordați atenție calității „blănii”: dacă aceasta seamănă cu blana naturală, nu ar trebui să apară în garderoba Dumneavoastră.

Sacouri subțiri, care accentuează talia.

Blazerele și jachetele subțiri care accentuează zona taliei nu mai sunt actuale, locul lor fiind ocupat de piesele vestimentare a căror croială creează iluzia de spațiu între corp și îmbrăcăminte.

O altă tendință care a reușit să câștige atât podiumurile , cât și inimile fashionistelor este sacoul scurt.

Pantalonii prea lungi.

Acest detaliu poate distruge întreaga imagine, deoarece pantalonii lungi au fost înlocuiți de modele mai scurte.

Multe imprimeuri. 

Combinația mai multor imprimeuri simultan nu este cea mai reușită. Utilizarea unui singur imprimeu arată mult mai bine, iar probabilitatea de a da greș cu alegerea acestuia se reduce la zero.

Pantofi cu toc mic.

Pe vremuri pantofii cu toc mic erau purtați de adolescente care se pregăteau să cucerească tocurile stiletto. Acum aceste modele nu mai sunt actuale, fiind înlocuite de loafer sau brogue.

Fuste midi din denim.

Stiliștii susțin că fustele midi din denim nu mai sunt actuale, fiind înlocuite de fustele din piele.

Cizmele până la genunchi.

Cizmele clasice până la genunchi nu mai sunt actuale în noul sezon. Principalele modele sunt botinele, chelsea și cizmele de cowboy.

Blugii cu decor.  

Blugii cu strasuri, paiete și mărgele, care au fost în trend la începutul anilor 2000, au pierdut pozițiile. Locul lor a fost ocupat de modelele în stilul „color-block”, trăsătura lor distinctivă fiind culoarea neobișnuită: mai multe nuanțe clasice de denim sunt combinate între ele.