12 actrițe care au strălucit la începutul anilor 2000, dar au dispărut brusc din câmpul nostru de vedere

Milioane de persoane din întreaga lume visează să devină actori sau actrițe pentru a străluci pe marile ecrane. Însă gloria este destul de trecătoare, iar vedetele de cândva sunt înlocuite cu altele sau însăți actorii decid să renunțe la marele ecran și să-și găsească o altă ocupație.

Următoarele actrițe, care au strălucit cândva, au dispărut în ultima vreme din vizor.

Jessica Alba.

În ciuda popularității pe care a avut-o în prima jumătate a deceniului trecut, Jessica Alba a renunțat la carieră în favoarea familiei sale, actrița crește, la moment, trei copii.

Elizabeth Hurley.

Actrița engleză Elizabeth Hurley a fost foarte apreciată, dar la moment a ales să se filmeze în seriale și să se ocupe de caritate.

Jennifer Love Hewitt.

Popularitatea actriței a crescut după rolul din comedia „Heartbreakers” din 2001, apoi s-a filmat în seriale.

Hilary Duff.

Hilary Duff a început să se filmeze de mică, iar serialul „Lizzy Maguire”, unde a jucat un rol important, a făcut-o să devină idolul adolescenților de la începutul mileniului; la momentul actual crește doi copii și se filmează în seriale.

Tara Reid.

Vedeta celei mai cunoscute serii de comedii pentru tineret de la sfârșitul anilor 1990 – începutul anilor 2000 a „American Pie” a dispărut, practic, de pe ecrane, dar promite că ar putea reveni în cinematografie.

Carmen Electra.

La începutul anilor 2000 Carmen Electra putea fi văzută pe coperțile multor reviste și în campanii de publicitate ale diferitelor mărci, iar la moment actrița apare periodic în seriale de televiziune și se ocupă de activități de caritate.

Misha Barton.

Misha Barton și-a început cariera de mică, apărând pe scena teatrală din New York, iar la moment poate fi văzută doar seriale de televiziune sau pe scenă.

Denise Richards.

Și-a început cariera actoricească prin anii 90: în 1997, la moment actrița se filmează pentru TV și cinema și în reality show-uri.

Elisha Cuthbert.

Calea sa în industria cinematografică a început cu roluri mici, iar popularitatea i-a crescut odată cu filmul „Vecina”, care a fost lansat în 2004; în prezent actrița se filmează în seriale de televiziune.

Ali Larter.

Popularitatea modelului și a actriței Ali Larter a crescut odată cu rolul din unul dintre cele mai cunoscute filme horror „Destinație finală”.

Shannon Elizabeth.

Shannon Elizabeth a devenit celebră datorită comediei „American Pie”, la moment este implicată activ în acte de caritate, ajutând animalele din diferite părți ale lumii.

Leelee Sobieski.

Actrița s-a filmat în filmul „Joan of Arc” pe când avea vârsta de 17 ani, iar în 2012 și-a încheiat cariera cinematografică în favoarea familiei.