12 actori și actrițe pe care ne-am obișnuit să le percepem ca pe niște personaje din filmele în care au jucat.

Actorii trebuie să se transforme în personaje diferite. Și, de multe ori, nu există nicio tangență între actor și personajul său. Răufăcătorul de pe ecran poate fi, în viața reală, o persoană foarte bună.

Acești 12 actori și actrițe sunt complet diferiți de personajele pe care le interpretează.

Anthony Hopkins.

Anthony Hopkins a devenit faimos pentru rolurile sale puternice, unul dintre personajele sale cele mai înfiorătoare fiind Hannibal Lecter, care sperie pe oricine cu o singură privire, dar, în realitate, actorul este foarte drăguț și îi amuză pe fanii săi cu videoclipuri în care dansează și cântă la pian pentru pisica lui.

Blake Lively.

În filme Blake joacă adesea rolul de femei seducătoare, dar într-un interviu actrița a recunoscut că în realitate este foarte timidă și îi este mai ușor să se exprime atunci când se preface că este altcineva.

Megan Fox.

Megan este cunoscută pentru rolurile ei de aventuriere, dar, în realitate, actrița preferă o viață liniștită.

Steve Carell.

Steve Carell este, de obicei, asociat cu filmele de comedie sau cu șeful nesuferit, dar în realitate este departe de ambele tipuri, fiind foarte discret și calm.

Zoe Saldana.

Zoe a jucat în multe filme de acțiune, dar preferă să aibă o viață mult mai calmă: preferă să se relaxeze și să se joace cu cei trei copii ai săi.

Rowan Atkinson.

Rowan este cunoscut pentru rolul Mr. Bean, care nimerește în situații ridicole din cauza propriei prostii, dar puțini știu că, înainte de a-și începe cariera de actor, a obținut o diplomă în inginerie electrică de la Universitatea din Oxford.

Stephanie Beatrice.

Unul dintre cele mai notabile roluri ale actriței este detectivul Rosa Diaz din serialul „Brooklyn Nine-Nin”; această eroină zâmbește rar, vorbește cu voce joasă și poartă haine întunecate, în timp ce actrița se comportă foarte diferit și constată că oamenii sunt foarte surprinși de contrastul dintre ea și personajul său.

Pedro Pascal.

În serialul „The Mandalorian” Pedro a jucat rolul unui bărbat singuratic și tăcut care nu prea are simțul umorului, dar Pascal este o fire foarte veselă, mai ales când este alături de prietenul său, actorul Oscar Isaac.

Omar Si.

Omar a devenit celebru pentru rolurile sale de băieți simpli fără griji din filmele „1 + 1” și „2 + 1”, dar în viață este un bun familist: s-a căsătorit în 2007 cu o femeie cu care se întâlnise anterior timp de 10 ani și au împreună 5 copii.

Michelle Rodriguez.

În filme actrița joacă adesea roluri de puștoaice care nu sunt prea îngrijorate de aspectul lor, dar în realitate este foarte feminină, poartă ținute elegante și se transformă într-o adevărată prințesă pe covorul roșu.

Viggo Mortensen.

Personajele lui Viggo sunt dure, dar în realitate este o persoană creativă: scrie poezii, pictează și îi place muzica și fotografia.

Tilda Swinton.

Actrița a interpretat o mulțime de roluri negative, dar în realitate Tilda nu este o persoană foarte empatică.